Antena Meniu Search
x

Foto Nou-născut găsit abandonat într-o cutie de carton, după ce a fost auzit plângând, în Brazilia: "Nu poți face asta, e lașitate..."

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o cutie de carton, acoperit cu o folie de plastic, după ce localnicii din Campos dos Goytacazes, Brazilia, l-au auzit plângând.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.04.2021, 17:58

bebeluș găsit abandonat în Brazilia
Copilul fusese părăsit la scurt timp după naștere - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Pompierii chemați la fața locului l-au transportat imediat pe bebeluș la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Din fericire, starea de sănătate a copilului este una bună

Singur și fără haine, într-o cutie de carton de pe marginea unui trotuar. Așa a fost găsit nou-născutul, după ce a început să plângă și să țipe, probabil flămând și însetat. Abandonat imediat după naștere, copilul a avut parte de un noroc uluitor, ținând cont de fragilitatea bebelușilor în primele zile de viață, când îngrijirea este vitală pentru supraviețuire.

Un localnic din Campos dos Goytacazes, o municipalitate din sud-estul Braziliei, le-a povestit polițiștilor că, inițial, a crezut că aude copilul vecinilor plângând, doar pentru a descoperi un bebeluș abandonat într-o cutie, în timp ce mergea spre biserică. Un alt rezident care se afla în zonă a fost chemat de femeie la fața locului și a filmat scena cu telefonul mobil.

Localnic: "Nu poți face asta, e lașitate..."

"Tocmai am plecat de acasă, mergeam spre serviciu. Femeia m-a chemat aici. Nici nu pot să-mi imaginez cât de lași sunt unii oameni din această lume", se aude spunând Jorge Alves, pe înregistrarea video.

"Oameni, dacă nu vreți un copil, da-ți-l spre adopție. Dar nu poți face asta, e lașitate... Mulțumesc lui Dumnezeu că femeia l-a văzut. Vom trece la acțiune", a mai spus el.

Potrivit Mirror Online, poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cine a abandonat nou-născutul, dar până la acest moment nu a reușit să facă progrese, camerele de supraveghere din zonă având firele tăiate. Copilul a fost transportat la spital și este într-o stare bună de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nou-născut găsit abandonat într-o cutie de carton, după ce a fost auzit plângând, în Brazilia: "Nu poți face asta, e lașitate..."