Antena Meniu Search
x

Italienii au arătat cum se face o nuntă la Roma, după izbucnirea epidemiei de coronavirus (Video)

Doi tineri italieni s-au căsătorit la Roma, weekend-ul trecut, iar rudele acestora au vorbit despre modul în care s-a organizat evenimentul sub presiunea măsurilor luate pentru stăvilirea epidemiei de coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.03.2020, 19:02

Nunta, efectuată după intrarea în vigoare a măsurilor dispuse împotriva epidemiei de coronavirus
Italienii au arătat cum se face o nuntă în mijlocul epidemiei de coronavirus - NTV Houston
  • Italienii au arătat cum se face o nuntă la Roma, după izbucnirea epidemiei de coronavirus
  • Măsurile impuse de autorităţi au schimbat radical imaginea unui asemenea eveniment

Doi tineri italieni s-au căsătorit la Roma, weekend-ul trecut, iar rudele acestora au vorbit despre modul în care s-a organizat evenimentul sub presiunea măsurilor luate pentru stăvilirea epidemiei de coronavirus.

Cei care s-au ocupat de organizarea nunţii au ţinut să respecte toate măsurile impuse de autorităţi.

Conform NTV Houston, s-a redus masiv lista de invitaţi, pentru a evita aglomerarea, iar scaunele participanţilor au fost aşezate cu o distanţă de circa un metru între ele.

Mai mult, mireasa a solicitat în mod expres să fie interzise îmbrăţişările şi pupăturile.

Lucio Cassone, unchiul miresei, a precizat că "totul se schimbă, nu mai sunt aceleaşi senzaţii, dar ne putem gândi că este o atmosferă mai intimă", în timp ce Nicoletta Bello, mama miresei, a spus că "într-adevăr am încercat să reducem puţin lista de invitaţi. Am interzis îmbrăţişările şi pupăturile şi am încercat să stăm la o distanţă rezonabilă unul de celălalt".

Epidemia de coronavirus a pus economia Italiei pe butuci, inclusiv aşa-numitul turism pentru nunţi, o afacere care produce peste 500 de milioane de euro anual şi care atrage anual peste 1,5 milioane de persoane care vin din alte ţări pentru a participa la nunţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Italienii au arătat cum se face o nuntă la Roma, după izbucnirea epidemiei de coronavirus (Video)