Antena Meniu Search
x

Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, întreruptă de fostul soţ al cântăreţei. "Unde este Britney?"

Cântăreaţa pop Britney Spears se pregătea să se căsătorească joi, în apropiere de Los Angeles, un eveniment fericit care a fost însă întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a venit la ceremonie şi care a fost arestat, scriu publicaţiile americane, potrivit news.ro.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.06.2022, 08:23

Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, întreruptă de fostul soţ al cântăreţei.
Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, întreruptă de fostul soţ al cântăreţei. - Shutterstock / Profimedia Images

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani şi logodnicul ei Sam Asghari, 28 de ani, erau în pline pregătiri când intrusul s-a prezentat la vila lor. 

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears cu care vedeta a fost pentru scrut timp căsătorită în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietatea lor, unde a fost arestat de Poliţie. 

Britney Spears şi Sam Asghari au rămas discreţi cu privire la nunta lor

Alexander pare că s-a filmat în direct pe Instagram, unde se vede că-i spune unui agent de pază că a fost invitat. 

Pe acelaşi subiect

"Unde este Britney?", spune el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care termină pregătirile de nuntă.  Potrivit presei americane, a avut loc o altercaţie şi a fost chemată Poliţia. 

Serviciile şerifului comitatului Ventura indică faptul că agenţi au fost la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă altercaţie şi l-au arestat, precizează Variety. 

Cuplul a anunţat luna trecută că vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears a scris pe Instagram că aşteaptă un copil. Vestea a venit la cinci luni de când justiţia americană din Los Angeles i-a redat controlul asupra vieţii personale punând capăt tutelei exercitate în special de tatăl ei, Jamie Spears.

Măsura a fost decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei, pe care vedeta a considerat-o "abuzivă" şi care a împiedicat-o să renunţe la sterilet în ciuda dorinţei ei de a avea alţi copii. 

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă prin melodii precum "Baby One More Time",are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari, întreruptă de fostul soţ al cântăreţei. "Unde este Britney?"