Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nunta miliardarului Anant Ambani a costat 563 de milioane de lire sterline. Invitații au primit un document de 18 pagini înainte. Ce li s-a impus

S-a încheiat cea mai ... opulentă nuntă a anului, cea dintre moştenitorul miliardar Anant Ambani şi partenera sa de lungă durată, Radhika Merchant. 

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 18:19

Întregul eveniment a costat 563 de milioane de lire sterline. O sumă colosală dacă ne gândim la gradul de sărăcie din India, dar o nuntă pe măsura averii familiei mirelui. Conglomeratul condus de Mukesh Ambani este estimat la peste 122 de miliarde de dolari. 

Întregul eveniment a costat 563 de milioane de lire sterline

La nuntă au participat 5.000 dintre cei mai bogați oameni din lume, vedete de la Hollywood, o mulţime de staruri Bollywood, dar şi personalităţi sportive sau politice. Inclusiv premierul Indiei ar fi binecuvântat tânărul cuplu. 

Vezi și

Potrivit informaţiilor obţinute de presă, fiecare invitat a primit un document de 18 pagini prin care i se impuneau cinci ținute de petrecere, iar gazdele ar fi închiriat pentru musafiri 100 de avioane private.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Nunta miliardarului Anant Ambani a costat 563 de milioane de lire sterline. Invitații au primit un document de 18 pagini înainte. Ce li s-a impus