Antena Meniu Search
x

Nuntă regală: Prințesa Maria Laura, nepoata Regelui Filip al Belgiei, a spus "Da". Mireasa a purtat o rochie de mătase cu trenă de patru metri

Prințesa Maria Laura a Belgiei s-a căsătorit în weekendul care s-a încheiat cu William Isvy. Fața regală a purtat o rochie mini Gucci pentru căsătoria civilă și o ținută Vivienne Westwood atunci când a intrat în biserică.

de Monica Palade

la 12.09.2022, 10:32

Prințesa de 34 de ani s-a căsătorit, sâmbătă, mai întâi în cadrul unei ceremonii civile la Primăria din Bruxelles, urmată de o ceremonie religioasă la Catedrala Sf. Mihail și Sf. Gudula.

Nuntă regală înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, Herve Verhoosel, rochia de mireasă a Prințesei Maria Laura a Belgiei are o „influență istorică” în designul său. „Corsetul și decolteul sunt inspirate de moda secolului al XVIII-lea, iar țesătura care se drapează de pe umeri și cade pe șold amintește de statuile antice grecești”, a declarat Verhoosel, potrivit People.

Printre invitați s-au numărat tatăl și mama miresei, Prințul Lorenz al Belgiei și Prințesa Astrid al Belgiei. Prințesa Astrid este fiica lui Albert al II-lea, care a domnit din 1993 și până în 2013. Sora miresei, Prințesa Luisa a fost printre membrii familiei care a ajutat la cărarea trenei miresei, lungă de patru metri. Și Regele Albert și Regina Paola, bunicii miresei,au fost printre participanții la nuntă.

Nunta a venit la două zile după moartea Reginei Elisabeta a II-a. În memoria sa a fost ținut un moment de reculegere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Nuntă regală: Prințesa Maria Laura, nepoata Regelui Filip al Belgiei, a spus "Da". Mireasa a purtat o rochie de mătase cu trenă de patru metri