Antena Meniu Search
x

Video O adolescentă româncă din Italia este de negăsit de mai bine de 3 zile. Părinții o caută cu disperare pe Evelina, care ar fi plecat de acasă cu un băiat

O adolescentă româncă de 15 ani din Italia este de negăsit! De mai bine de trei zile, poliţia şi familia o caută cu disperare pe Evelina. Fata ar fi plecat de acasă cu un băiat.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 08:48

Evelina locuieşte împreună cu familia în zona Pilastro, iar părinții nu mai știu nimic de ea din dimineața zilei de vineri, 14 iunie. Adolescenta ar fi plecat de acasă cu un băiat. Citat de presa italiană, tatăl tinerei a declarat că este convins că fiica sa nu a mers de bunăvoie și suspectează că ar fi fost influențată de tânăr. Mai mult, băiatul, mai în vârstă decât Evelina, s-ar fi lăudat în fața prietenilor că intenționează să o ducă pe adolescentă la mare, în Rimini. 

Părinții copilei au depus un denunț la poliție. De asemenea, pe rețelele de socializare, împreună cu fotografia ei, a fost răspândit un apel pentru găsirea Evelinei.  

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » O adolescentă româncă din Italia este de negăsit de mai bine de 3 zile. Părinții o caută cu disperare pe Evelina, care ar fi plecat de acasă cu un băiat