Antena Meniu Search
x

Video O alunecare de teren produsă în Camerun a ucis 14 oameni care participau la o înmormântare

O alunecare de teren produsă duminică în oraşul Yaounde, capitala Cameronului, a ucis cel puţin 14 persoane care participau la o înmormântare, a anunţat guvernatorul regiunii, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 11:05

O alunecare de teren produsă în Camerun a ucis 14 oameni care participau la o înmormântare
- Twitter / CRTV_web

"Transportăm cadavrele la morga spitalului central, iar căutarea altor persoane sau trupuri neînsufleţite este în desfăşurare", a declarat pentru reporterii aflaţi la faţa locului guvernatorul provinciei Centrale din Camerun. Zeci de persoane asistau la o înmormântare pe un teren de fotbal situat la baza unui dig cu o înălţime de 20 de metri, care s-a prăbuşit peste aceştia, a declarat pentru agenţia Reuters un martor ocular.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yaounde este unul dintre oraşele cu cea mai ridicată umiditate din Africa şi este construit pe un relief alcătuit din zeci de dealuri abrupte, pe care au fost construite locuinţe sărăcăcioase. Ploile torenţiale au declanşat numeroase inundaţii devastatoare pe teritoriul ţării în acest an, slăbind infrastructura şi forţând mii de persoane să-şi părăsească locuinţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O alunecare de teren produsă în Camerun a ucis 14 oameni care participau la o înmormântare