Antena Meniu Search
x

O britanica a recunoscut ca si-a hranit bebelusul cu piure de cheseburgeri

O britanica a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce a recunoscut ca si-a hranit bebelusul cu piure facut din cheseburgeri.

Vezi și

Cand Jamie Oliver si-a inceput cruciada impotriva mancarii nesanatoase pe care o consuma elevii scolilor si gradinitelor din Marea Britanie, au fost destule voci care l-au acuzat. Simpaticul bucatar n-a fost departe de adevar. Ca un tribut al consumatorismului dus la penibil si ca un apogeu al culturii fast-food, o proaspata mamica si-a hranit bebelusul cu piure de cheesburgeri.

Motivul invocat de femeie este unul halucinant. Habar nu are sa gateasca, iar aceasta problema pare sa fie doar varful icebergului. Tot mai multe tinere familii aduc pe lume copiii, dar sunt total nepregatite. Exista cazuri in care tinere mame nu au fost in stare sa recunoasca un morcov.

Iar daca in cazul acestui bebelus, mama este cea care l-a obligat sa manance de la fast-food, exista cazuri in care odraslele refuza sa manance altceva. Practic, copii ajung sa consume, zilnic, peste 3.000 de calorii. Asta fara sa luam in considerare toate chimicalele folosite in prepaprarea mancarii de tip fast-food.

Sunt si parinti care recunosc fara nicio jena ca cel mic nu a mancat in viata lui mancare gatita in casa. Din simplul motiv ca mamei ii este mai comod sa stea si sa comande mancare, decat sa-si puna sortul si sa gateasca pentru propriul copil. Dincolo de problemele etice care rasar din acest tip de consumatorism dus la extrem, mai sunt si problemele medicale. Cu bauturi carbogazoase la liber, dulciuri si mancare fast-food asijderea, pe cei mici ii paste nu doar obezitatea morbida, ci si diabetul, problemele cardiace si vasculare si, in cele din urma, o moarte prematura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O britanica a recunoscut ca si-a hranit bebelusul cu piure de cheseburgeri