Antena Meniu Search
x

Foto O bunică de 51 de ani a dat naştere propriei sale nepoate

O femeie de 51 de ani a devenit bunică pentru propria sa nepoţică, după ce fiica ei nu a reuşit să devină mamă după un lung şir de încercări, complicaţii şi sarcini pierdute.

De Larisa Andreescu la 12.11.2020, 16:59
  • Breanna s-a luptat ani de zile cu infertilitatea.
  • A avut două avorturi spontane şi o sarcină ectopică.

Julie Loving i-a oferit fiicei sale de 29 de ani darul vieţii, pentru a doua oară, dar de această dată în mod inedit. Femeia de 51 de ani şi-a adus pe lume chiar nepoata, în data de 2 noiembrie.

Proaspăta mamă, Breanna Lockwood, a făcut anunțul într-o postare pe Instagram, împărtășind numele fiicei sale - Briar Juliette Lockwood - un semn de recunoştinţă astfel către propria mamă.

„Mama mea a fost o luptătoare absolută într-o perioadă dificilă”, a scris Lockwood în postare. „Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a aduce pe lume această mică bucăţică de viaţă îmi taie efectiv respiraţia. Faptul că îmi pot ţine fiica în braţe îmi topeşte sufletul. Aş face absolut orice pentru acest copil, iar toate se reflectă la ceea ce de fapt a făcut mama mea pentru mine”.

„A fost o sarcină uşoară”, a spus Julie. „Totul a fost perfect”

Fiica ei, Breanna s-a luptat ani de zile cu infertilitatea, încercând fel şi fel de metode pentru a rămâne însărcinată. A avut însă două avorturi spontane şi o sarcină ectopică. Procedura de chiuretaj a lăsat-o pe tânărăr cu ţesut cicatricial problematic în uter, motiv pentru care ea şi soţul ei, Aaron, au luat decizia de a apela la un purtător, o mamă surogat pentru a le aduce copilul pe lume.

„Majoritatea americanilor nu își permit o mamă surogat”, a spus specialistul în fertilitate al Lockwood, dr. Brian Kaplan de la Fertility Centers din Illinois. „Costă peste 100.000 de dolari.”

Julie s-a oferit să fie mamă surogat pentru fiica sa, însă medicul nu a fost uşor de convins.

„Reacţia mea imediată a fost: Nu este un lucru bun” a declarat Kaplan, cu o experienţă de peste 20.000 de proceduri de fertilizare in vitro în decursul celor 29 de ani de carieră. „În mod normal, un purtător gestațional ar trebui să aibă sub 40 de ani, dar în medicină trebuie să te uiți la o persoană și să o analizezi”.

După mai multe teste şi verificări medicale, Julie a primit aprobarea medicului pentru a deveni purtătoarea nepoatei sale.

„Din fericire, a rămas însărcinată cu primul embrion”, a spus Kaplan. „Am fost alături de Breanna ani de zile, a trecut prin multe traume, dar a rezistat uimitor. Dacă nu era mama ei, nu ar fi avut însă un copil. ”

Mii de persoane din întreaga lume care au urmărit întregul proces şi povestea inedită au lăsat comentarii pozitive şi multe încurajări familiei, mai ales după ce micuţa Briar a venit pe lume, potrivit Today. Poze cu bebeluşul au fost de altfel postate pe conturile de socializare ale familiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O bunică de 51 de ani a dat naştere propriei sale nepoate