Antena Meniu Search
x

O chelneriţă din Michigan a primit un bacşiş de 10.000 $ pentru o consumaţie de 32 $. Apoi a fost concediată

O chelneriță din Michigan, care a primit un bacșiş de 10.000 de dolari pentru o notă de plată de 32,43 de dolari, a fost concediată după ce a împărțit suma generoasă cu colegii ei, potrivit The Independent.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 13:55

O chelneriţă din Michigan a primit un bacşiş de 10.000 $ pentru o consumaţie de 32 $. Apoi a fost concediată
O chelneriţă din Michigan a primit un bacşiş de 10.000 $ pentru o consumaţie de 32 $. Apoi a fost concediată - CBS

Linsey Boyd a fost concediată de la Mason Jar Cafe din Michigan după ce a împărțit cu colegii cei 10.000 de dolari primiţi de la un client, însă reprezentanţii localului au declarat că decizia lor "nu are nimic de-a face cu acest episod".

Revoltaţi, oamenii au asaltat restaurantul cu recenzii negative şi au criticat managementul pentru decizia de a o concedia pe femeie. "Eram dispusă să împart un bacșiș de 10.000 de dolari, dar am primit în schimb doar ură", a scris Boyd într-o postare pe Facebook, dar apoi a şters mesajul, potrivit sursei citate.

Presupusele probleme au început după ce un binefăcător de vârstă mijlocie, care a vrut să rămână anonim, a făcut donația generoasă. Bărbatul misterios tocmai participase la înmormântarea unui prieten și dorea să-i aducă un ultim omagiu şi să înveselească ziua cuiva. A cerut doar ca bacșișul să fie împărțit între colegi, adică 1.600 de dolari de persoană.

Reacţia restaurantului

Însă ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment fericit s-a transformat într-o adevărată dramă. Chelneriţa povesteşte că în urma acestui episod au apărut certuri între colegi, mai ales din partea celor care nu au lucrat în ziua respectivă, dar se aşteptau să primească o parte din bacşiş. După câteva zile, femeia a primit un telefon, fiind informată că a fost concediată. "Foarte multe persoane mi-au transmis că ar fi trebuit să păstrez toţi banii, ceea ce nici nu mi-a trecut prin cap. O săptămână mai târziu, iată-mă, fără serviciu". 

Proprietarii restaurantului au declarat că pot oferi doar informații "limitate" despre ceea ce a dus la concediere. Într-o postare pe Facebook au transmis că "recent, un angajat a fost reclamat de clienţi. Nu putem comenta motivul concedierii din cauza legislaţiei în vigoare pentru protejarea personalului implicat. Cu toate acestea transmitem că decizia nu are de-a face cu bacşişul primit". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O chelneriţă din Michigan a primit un bacşiş de 10.000 $ pentru o consumaţie de 32 $. Apoi a fost concediată