Antena Meniu Search
x

Video O cursă Tarom care trebuia să ajungă la București, decolare ratată din Bruxelles. La bord erau mai mulți oameni politici, printre care și Mircea Geoană

O cursă Tarom care ar fi trebuit să ajungă noaptea trecută la Bucureşti a ratat decolarea din Bruxelles. Compania aeriană a declarat că avionul a rămas la sol din motive de siguranţă tehnică.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 09:23

Vezi și

La bordul aeronavei s-ar fi aflat mai mulţi oameni politici, printre care secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană şi ministrul de Externe Luminiţa Odobescu. Cei 93 de pasageri au fost anunţaţi la ora 23:30 că s-a anulat cursa, deşi avionul ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Bucureşti la ora 23:20.

Aeronava de tip Boeing este cea denumită „Alexandru Ioan Cuza“ şi a intrat în flota Tarom în urmă cu 6 ani. Aceasta va fi supusă unei inspecţii tehnice amănunţite de către o echipă specializată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » O cursă Tarom care trebuia să ajungă la București, decolare ratată din Bruxelles. La bord erau mai mulți oameni politici, printre care și Mircea Geoană