Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"O durere de nedescris". Triplă crimă în Londra. Un tânăr de 18 ani şi-a ucis mama şi cei doi fraţi, apoi a fugit de acasă

Triplă crimă într-un apartament din Luton, vineri. O femeie şi cei doi copii ai săi au fost ucişi de al treila fiu al femeii, un tânăr de 18 ani.

de Larisa Andreescu

la 16.09.2024 , 15:39

Juliana Prosper, 48 de ani, a fost găsită moartă împreună cu Kyle Prosper, 16 ani, și Giselle Prosper, 13 ani, într-un apartament din Luton, vineri. Polițiștii l-au arestat pe Nicholas Prosper, în vârstă de 18 ani, și l-au acuzat de triplă crimă, precum şi de alte infracţiuni, între care posesie ilegală a unei arme de foc.

Polițiștii au fost chemați la 5:30 dimineața după un apel la urgenţe pentru a verifica bunăstarea familiei, după o sesizare privind gălăgia. La faţa locului ofiţerii au rămas şocaţi. Atât mama cât şi doi copii au fost găsiţi în interiorul apartamentului cu răni incompatibile cu viaţa.

Triplă crimă în Luton. Un tânăr de 18 ani şi-a ucis familia

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 18 ani a fugit de acasă după crima îngrozitoare, dar a fost găsit ulterior de agenţi şi arestat preventiv. „Juliana a trăit pentru copiii ei. A fost o persoană pozitivă care ne va lipsi foarte mult”, a declarat un apropiat al familiei pentru Sky News.

Pe acelaşi subiect

Directoarea liceului Lea Manor, Jess Pather, i-a adus un omagiu lui Giselle, în vârstă de 13 ani.

„Suntem profund șocați – toţi cei de liceul la Lea Manor - de incidentul tragic care a avut loc vineri în comunitatea noastră. Suntem devastați de pierderea elevei noastre, Giselle Prosper. Giselle a fost un suflet frumos și o elevă model. A excelat la toate materiile și ne va lipsi foarte mult, în special i se va simţi lipsa între prietenii ei de şcoală”, a spus directoarea.

„O durere de nedescris. Ne va lua tuturor timp să procesăm ceea ce s-a întâmplat. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei din comunitate și din școlile învecinate care au fost afectați de toată tragedia”, a adăugat aceasta.

„În primul rând, gândurile noastre se îndreaptă către familia celor trei victime. Deși identificarea oficială nu a avut încă loc, rudele apropiate au fost informate şi au primit sprijin de specialitate în această perioadă. Vă rugăm să le respectați intimitatea în aceste momente inimaginabil de dificile. În urma descoperirii celor trei cadavre ieri, am trimis imediat o echipă de ofițeri la fața locului. La scurt timp după aceea, aceștia au arestat un tânăr de 18 ani, care a fost acuzat de trei capete de acuzare de crimă, precum și de o serie de infracțiuni care implică folosirea unei arme de foc. Aș dori să îi laud pe toți ofițerii implicați până acum în această anchetă, în special pe cei care au fost primii la fața locului. Ofițerii vor rămâne la fața locului în zilele următoare, în timp ce continuăm ancheta”, a declarat comisarul Rob Hall.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » "O durere de nedescris". Triplă crimă în Londra. Un tânăr de 18 ani şi-a ucis mama şi cei doi fraţi, apoi a fugit de acasă