Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini exclusive. Ce a făcut "Şacalul" după cea de-a doua crimă: cum a încercat să-şi piardă urma până la accident

Imagini şi informaţii în exclusivitate, obţinute de reporterii Observator, în cazul crimelor comise de Neculai Mitrea, zis Şacalu. Pe baza filmărilor de pe camerele de supraveghere am refăcut traseul ucigaşului de când i-a luat viaţa Denisei şi până când a aruncat-o pe câmp, unde a fost mâncată de şacali. Totul cu ajutorul unui adolescent de 15 ani, fiul concubinei sale! Potrivit surselor Observator, individul şi-ar fi scos pentru câteva ore cartela SIM pentru a-şi pierde urma.

de Andreea Filip

la 14.09.2024 , 22:34

Echipa Observator a intrat în posesia filmărilor care arată ce a făcut "Şacalul" după cea de a doua crimă şi până la accidentul care a dus la capturarea sa. Pe 27 august, la 5 dimineaţa, Denisa e văzută pentru ultima dată în viaţă. Coboară din hotelul în care era cazată, în Constanţa. Afară o aşteaptă Şacalu. Urcă amândoi în maşina ei şi pleacă spre apartamentul principalului suspect, în Năvodari. Din acest moment, potrivit anchetatorilor, Denisa a fost în viaţă mai puţin de două ore. Criminaliştii au stabilit că decesul s-a produs între orele 9 şi zece dimineaţă.

Individul care era deja monitorizat ţine cadavrul în apartament

În următoarele două zile, individul care era deja monitorizat ţine cadavrul în apartament, în baie. Martori sunt partenerea lui şi cei patru copii ai ei. În noaptea de 28 spre 29 august, Neculai Mitrea se hotărăşte să scape de corpul Denisei. Ajutat de băiatul de 15 ani al partenerei urcă cadavrul în portbagaj şi pleacă la drum. O cameră de supraveghere din Sinoe surprinde maşina Denisei pe această şosea, la ora 01:16 minute. Nu merge cu viteză, nu încalcă reguli de circulaţie.

Vezi și

Surse Observator susţin că acesta este momentul în care suspectul caută un loc să ascundă cadavrul din maşină. Merge doar câteva minute şi se opreşte. Trupul Denisei este aruncat între localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, pe marginea drumului, langa o ferma de pasari, intr o zona despre care se stie ca e impanzita de multi sacali. Potrivit surselor Observator, în intervalul în care a transportat şi a aruncat cadavrul pe câmp, criminalul ar fi ieşit de pe "radarele" poliţiei. Telefonul lui nu a putut fi ascultat pentru că cel mai probabil i-a scos cartela SIM. Ulterior, Şacalul e interceptat în timp ce vorbeşte explicit despre cadavru.

"Îi erau interceptate comunicările telefonice, doar că nu se ştia foarte clar la ce se referă atunci când vorbea.... La un moment dat spunând: sper că nu a curs ceva din ea în mașină", a declarat Zafer Sadîc, procuror. La 01.30 de minute, Neculai Mitrea ajunge la magazinul din localitate unde este şi un bar. În imagini se vede cum parchează, coboară din maşină şi intră pentru trei minute. La ora 1.33 de minute, pleacă cu direcţia Năvodari. Aproape o săptămână stă liniştit.  

În noaptea de 3 septembrie urcă din nou la volanul masinii Denisei. La ora 02.37 minute e surprins de acceaşi camera de supraveghere, pe aceeaşi şosea, cu puţin timp înainte de accident. Este fugărit de poliţişti pe mai multe străzi din Sinoe. Nu se lasă intimidat şi îi aleargă pe oamenii legii până când se dă cu maşina peste cap. Ce îl aduce din nou aici? Nevoia de bani şi scpul de a exploata tot ce a furat de la victime. Potrivit anchetatorilor, în Sinoe a vând telefonul Denisei, tot aici urma să vândă şi maşina. Nu a mai apucat. La începutul săptămânii vitoare, Neculai Mitrea află dacă rămâne în arest sau va fi cercetat în libertate. Tot zilele următoare ar trebui să apară şi primele concluzii ale verificărilor care se fac în poliţie pentru a vedea modul in care s-a anchetat acest caz.   

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Imagini exclusive. Ce a făcut "Şacalul" după cea de-a doua crimă: cum a încercat să-şi piardă urma până la accident