Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini noi cu "Şacalul" chiar în momentul în care este urmărit de polițiști. Se afla la volanul mașinii furate de la cea de-a doua victimă

Apar noi imagini cu cel numit "Şacalul", principalul suspect al celor două crime de la Constanţa. Camerele de supraveghere din Tulcea au surprins momentul în care Poliţia îl urmăreşte pe individ, chiar în timp ce conduce maşina furată de la cea de-a doua victimă.

de Andreea Filip

la 13.09.2024 , 17:22

Între timp, apar detalii tot mai şocante. Ancheta a scos la iveală că Neculai Mitrea este, de fapt, autorul unui şir lung de infracţiuni. Se afla sub control judiciar la momentul crimelor şi era deja în vizorul anchetatorilor.

Detalii noi și din anchetă

Individul este surprins de camere de supraveghere între Sinoe și Mihai Viteazu, circulă cu viteză, nu oprește la filtrul poliției. Oamenii legii pornesc în urmărirea lui și are loc accidentul. 

Vezi și

Sunt noi imagini care apar în anchetă, dar și foarte multe informații noi.

Surse Observator spun că înainte de a o ucide pe Delia, prima sa victimă, Șacalul o vizitează de două ori după prima întâlnire, își dă seama că are bani și mașină și decide să o omoare. Se întoarce în apartament, o execută, închide ușa și pleacă. În momentul în care cadavrul este descoperit, criminaliștii trag concluzia că moartea nu este violentă.

Este un moment-cheie, pentru că nu sunt indicii care să ducă în mod direct către el, dar este și momentul când telefonul lui Neculai Mitrea începe să fie interceptat și momentul în care începe să se dea de gol.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Imagini noi cu "Şacalul" chiar în momentul în care este urmărit de polițiști. Se afla la volanul mașinii furate de la cea de-a doua victimă