Antena Meniu Search
x

O femeie aflată în moarte clinică, timp de 45 de minute, a fost readusă la viaţă cu doar câteva momente înainte ca nepoata ei să vină pe lume, în SUA

O femeie aflată în moarte clinică a fost readusă la viaţă în mod miraculos de către medicii din SUA, cu puţin timp înainte ca fiica acesteia să aducă pe lume un copil.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 09:55

Femeia a stat în moarte clinică zeci d eminute
Femeia a stat în moarte clinică zeci d eminute - Profimedia

Kathy Patten a stat mai bine de 45 de minute în moarte clinică, timp în care fiica acesteia se afla în travaliu, potrivit Daily Star. Totul a început în momentul în care proaspăta bunică a primit apelul familiei prin care a fost anunţată că fiica acesteia se află în drum spre spital pentru a naşte. Din cauza emoţiei, dar şi a efortului de a ajunge într-un suflet la maternitate, femeia a suferit un infarct şi a stat în moarte clinică minute în şir.

Femeia a reuşit să asiste la naşterea nepoatei

În tot acest timp, medicii au încercat prin orice modalitate să o readucă la viaţă, moment în care într-o sală alăturată fiica acesteia se pregătea să nască după 39 de ore de travaliu. Medicii au încercat manevrele de resuscitare, apoi au administrat pacientei oxigen suplimentar, însă pentru început aceste proceduri nu au avut rezultat, cadrele medicale fiind la un pas de a declara decesul femeii.

Între timp, "ca prin minune", aşa cum povestesc medicii, echipa a reuşit să o salveze pe femeie, cu doar câteva minute înainte ca nepoata ei să vină pe lume. "Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit o nouă şansă la viaţă" , a mărturisit femeia. Fetiţa a venit pe lume perfect sănătoasă, familia celebrând acum o bucurie dublă. "Doar sorta a făcut ca mama mea să poată fi aici. Mama este aici datorită fetiţei mele şi s-a întâmplat să fie în locul potrivit, la momentul potrivit. Nu este altceva decât un miracol" ,a povestit proaspăta mămică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie aflată în moarte clinică, timp de 45 de minute, a fost readusă la viaţă cu doar câteva momente înainte ca nepoata ei să vină pe lume, în SUA