Antena Meniu Search
x

O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă, în Italia. Criminalul s-a predat la poliţie, ţinând cuţitul în mână

O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă. Cadavrul femeii a fost găsit de un excursionist. Elisa Campeol, 35 de ani, din Pieve di Soligo, a fost găsită de-a lungul malului Piavei, pe Isola dei Morti din zona Treviso.

de Monica Palade

la 23.06.2021, 23:58

O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă, în Italia. Criminalul s-a predat la poliţie, ţinând cuţitul în mână - repubblica.it

Trupul femeii se afla la marginea unui șezlong, unde tânăra se așezase ca să facă plajă. Mai târziu, bărbatul care a ucis-o s-a predat singur la poliție, unde s-a prezentat ţinând încă în mână cuțitul.

Deşi alarma a fost dată în jurul orei 12.30, potrivit unei reconstrucții inițiale a carabinierilor, crima a fost comisă în jurul orei 12.

Ucisă la întâmplare

Nu este încă clar pentru cei care investighează ce fel de relație a existat între victimă și criminalul, în vârstă de 35 de ani. Ce ştiu cu siguranţă anchetatorii este că Elisa Campeol a încercat cu disperare să se apere.

Medicii au încercat să vină în ajutorul tinerei, dar fără rezultate din păcate. Toate pistele sunt deschise, dar din primele informaţii este posibil să nu fi existat nicio relație între cei doi. Bărbatul ar fi putut acționa într-o criză de nebunie lovind victima la întâmplare și fără niciun motiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă, în Italia. Criminalul s-a predat la poliţie, ţinând cuţitul în mână