O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă, în Italia. Criminalul s-a predat la poliţie, ţinând cuţitul în mână

De Monica Palade.
Publicat: 23.06.2021, 23:57.
Actualizat: 23.06.2021, 23:58

O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă. Cadavrul femeii a fost găsit de un excursionist. Elisa Campeol, 35 de ani, din Pieve di Soligo, a fost găsită de-a lungul malului Piavei, pe Isola dei Morti din zona Treviso.

O femeie de 35 de ani a fost ucisă în timp ce făcea plajă, în Italia. Criminalul s-a predat la poliţie, ţinând cuţitul în mână

repubblica.it

Trupul femeii se afla la marginea unui șezlong, unde tânăra se așezase ca să facă plajă. Mai târziu, bărbatul care a ucis-o s-a predat singur la poliție, unde s-a prezentat ţinând încă în mână cuțitul.

Deşi alarma a fost dată în jurul orei 12.30, potrivit unei reconstrucții inițiale a carabinierilor, crima a fost comisă în jurul orei 12.

Ucisă la întâmplare

Citește și:

Nu este încă clar pentru cei care investighează ce fel de relație a existat între victimă și criminalul, în vârstă de 35 de ani. Ce ştiu cu siguranţă anchetatorii este că Elisa Campeol a încercat cu disperare să se apere.

Medicii au încercat să vină în ajutorul tinerei, dar fără rezultate din păcate. Toate pistele sunt deschise, dar din primele informaţii este posibil să nu fi existat nicio relație între cei doi. Bărbatul ar fi putut acționa într-o criză de nebunie lovind victima la întâmplare și fără niciun motiv.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.