Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de cinci ani a fost ucisă de prietena ei, după ce s-au jucat cu o armă încărcată, în SUA

O fetiţă de cinci ani a murit, după a fost împuşcată mortal de prietena ei. Se pare că cele două au găsit o armă încărcată în casă. După ce a auzit sunetul puternic, bona a fugit să vadă ce se petrece, însă a fost prea târziu.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 11.12.2020, 18:57

Bona a fost cea care a apelat la serviciile de urgenţă
Fetiţa de cinci ani a fost ucisă de prietena ei, după ce s-au jucat cu o armă încărcată, în SUA - GoFundMe
  • O copilă în vârstă de cinci ani a murit, după ce prietena ei a împuşcat-o mortal, în SUA
  • Fetiţele ar fi găsit arma încărcată în casă

O copilă de doar cinci ani s-a stins din viaţă, după ce prietena ei a împuşcat-o mortal, din greşeală. Se pare că cele două fete se jucau prin casă, în momentul în care au găsit o armă încarcată. 

Bona aflată în cealaltă cameră a auzit împuşcătura fatală şi a mers în grabă să depisteze ce s-a întâmplat. A fost însă prea târziu pentru copilă

Femeia a chemat serviciile de urgenţă care au transportat-o la spital. Medicii nu au mai putut să o salveze şi au fost nevoiţi să constate la scurt timp decesul. 

Detectivii au spus că au ajuns la fața locului, unde au găsit-o pe bonă îngenuncheată lângă cea mică, încercând să o salveze, potrivit dailystar.co.uk.

Ce spune bona 

Anchetatorii i-au pus mai multe întrebări femeii care ar fi trebuit să aibă grijă de cele două fetiţe. Aceasta a spus că le-a lăsat jucându-se şi că cel mai probabil ar fi găsit arma în dormitor. 

Chiar dacă poliţia locală consideră că incidentul s-a petrecut dintr-o greşeală, o anchetă a fost deschisă în acest caz. Deţinătorul armei ar fi fost acuzat pentru crimă de gradul doi și cruzime de gradul doi față de copii, pentru că ar fi lăsat arma nesupravegheată.

Mai mulţi oameni au strâns bani pentru a ajuta familia îndurerată să acopere cheltuielile pentru aranjamentele funerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de cinci ani a fost ucisă de prietena ei, după ce s-au jucat cu o armă încărcată, în SUA