Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"O îmbrăţişare, de ce nu?" Momentul în care regele Charles este înconjurat şi îmbrăţişat de rugbystele neo-zeelandeze, la Buckingham

Moment emoţionant în Marea Britanie. Regele Charles a primit la Palatul Buckingham echipa naţională feminină de rugby a Noii Zeelande. Cele 23 de sportive l-au îmbrăţişat pe monarhul britanic, în vârstă de 75 de ani, şi au imortalizat momentul cu o poză de grup. Ca semn de mulţumire pentru primirea călduroasă, sportivele au cântat în palatul regal, apoi majordomul regal le-a oferit un pahar de şampanie, însă sportivele au refuzat şi au cerut suc de portocale şi apă.     

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 12:59

- Profimedia Images

Regele Charles a fost îmbrăţişat, la Palatul Buckingham, de rugbystele din echipa naţională a Noii Zeelande. Sportivele au făcut, apoi, şi un selfie cu monarhul britanic. 

Ayesha Leti-I'iga a fost cea care "a încălcat protocolul" și l-a întrebat pe regele Charles dacă îl poate îmbrăţişa. Monarhul a fost imediat de acord. "Toate ne dorim o îmbrăţişare, dar doar dacă este în regulă şi cu dumneavoastră", a spus Leti-I'iga„O îmbrățișare? De ce nu?” acceptă Charles, răspunsul său fiind imediat acoperit imediat de un val de ţipete de entuziasm din partea sportivelor. 

În prezent, Black Ferns se află în Marea Britanie pentru a înfrunta echipa Angliei, Red Roses, sâmbătă, la Twickenham. Înaintea meciului, Palatul Buckingham a găzduit echipa națională de rugby feminin a Noii Zeelande pentru a onora jucătoarele aflate în vizită.

Articolul continuă după reclamă

Între timp, Familia Regală a anunțat că Regele și Regina vor călători în Australia și Samoa între 18 și 26 octombrie. Regele Charles va participa, de asemenea, la Reuniunea Șefilor de Guvern din Commonwealth (CHOGM), care va avea loc în Samoa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » "O îmbrăţişare, de ce nu?" Momentul în care regele Charles este înconjurat şi îmbrăţişat de rugbystele neo-zeelandeze, la Buckingham