Antena Meniu Search
x

Video O jurnalistă, ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime, în Florida. Atacatorul a împușcat mortal și o fetiță de 9 ani

Un reporter de televiziune şi o fetiţă de nouă ani au fost împuşcaţi mortal într-un oraş din Florida, la câteva ore după ce o tânără fusese ucisă în acelaşi loc. Un individ în vârstă de 19 ani este suspectat că ar fi comis ambele atacuri şi a fost arestat. 

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 13:56

Vezi și

Prima crimă s-a produs dimineaţa, iar după câteva ore, în timp ce echipele de televiziune transmiteau de la faţa locului, suspectul a revenit şi a deschis focul asupra uneia din ele. Un reporter a murit pe loc, iar asistentul său a fost rănit. În timp ce alţi jurnalişti prezenţi încercau să ajute victimele, agresorul a intrat într-o casă din zonă unde a ucis fetiţa şi rănit-o grav pe mama acesteaia. El a fost ulterior reţinut, dar nu a dezvăluit motivul atacurilor. Tânărul are cazier pentru jafuri şi acte de violenţă.

Un reporter și o fetiță, împușcați mortal

Un reporter și un copil de nouă ani au fost împușcați mortal lângă Orlando, aproape de locul unei crime care a avut loc cu câteva ore înainte, potrivit BBC, citat de Mediafax. Un alt reporter și mama fetei au fost împușcați și răniți de bărbatul înarmat, care este suspectul principal și la prima crimă, a anunțat poliția.

Cei doi jurnaliști de la Spectrum News 13 făceau un reportaj despre uciderea unei femei în vârstă de 20 de ani care a fost împușcată mortal în interiorul unei mașini. După ce i-a atacat pe jurnaliști, bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat într-o casă și le-a împușcat pe fată și pe mama acesteia.

Mama se află la spital în stare critică, au anunțat polițiștii. Alți jurnaliști aflați în apropiere au acordat primul ajutor victimelor. Anchetatorii nu au aflat încă de ce au fost atacați jurnaliștii. Bărbatul înarmat a fost reținut de polițiști. O colegă de-a jurnalistei a relatat tragedia și a izbucnit în lacrimi. Momentul emoționant a făcut înconjurul internetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O jurnalistă, ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime, în Florida. Atacatorul a împușcat mortal și o fetiță de 9 ani