Antena Meniu Search
x

O australiancă, mamă a şase copii, a recunoscut cum reuşeşte să le facă faţă: „Nu sunt sclava lor”

O mamă a şase copii a recunoscut care este secretul pentru a face faţă unei asemenea situaţii. Femeia susţine că îşi salvează o parte din timp făcându-le micuţilor baie doar de trei ori pe săptămână şi că îi lasă să „mănânce cu mâinile lor”.

de Monica Palade

la 17.03.2021, 12:24

O mamă a şase copii a recunoscut cum reuşeşte să facă faţă: „Nu sunt sclava lor” - Instagram

Constance Hall, o bloggeriţă din Australia, a dezvăluit că de când are o familie aşa numeroasă a renunţat la unele lucruri.

„Nu fac baie sau duş în fiecare zi. Pot să sară peste această rutină dacă ne termină pe toţi. Sunt ca şi cum: Bine, împuţitule, pleacă la şcoală şi fă-le scârbă tuturor”.

Secretele unei mame obosite

În ceea ce priveşte hainele, Constance a oferit un sfat genial tuturor mamelor. Ea le-a spus că a cumpărat o serie de găleţi colorate înainte de a le eticheta pentru fiecare copil şi le pune acolo. Astfel fiecare ştie de unse să îşi ia hainele şi o pot face singuri fără ajutor. De asemenea, blogăriţa susţine că orice părinte are nevoie de o perioadă de pauză şi a ei este de la 19.30. După această perioadă, tot ce au nevoie depinde doar de ei.

„Nu sunt mama voastră, nu sunt aici. Nu sunt sclava voastră, sunt doar statuia unei femei care în urmă cu o oră în urmă te ştergea şi care acum bea vin şi vorbeşte la telefon cu sora ei”, a mai spus femeia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O australiancă, mamă a şase copii, a recunoscut cum reuşeşte să le facă faţă: „Nu sunt sclava lor”