Antena Meniu Search
x

O mamă a trei copii a murit din cauza unor cheaguri de sânge apărute după vaccinarea cu AstraZeneca, în Anglia

O mamă a trei copii, în vârstă de 43 de ani, a murit din cauza unor cheaguri de sânge apărute în urma vaccinării cu AstraZeneca.

de Monica Palade

la 03.06.2021, 15:44

O mamă a trei copii a murit din cauza unor cheaguri de sânge apărute după vaccinarea cu AstraZeneca, în Anglia - Kenneth Edwards

Tanya Smith, 43 de ani, a fost dusă la spital după ce a suferit crampe stomacale la câteva zile după injecţia cu AstraZeneca.

Femeia a început să se simtă rău la scurt timp după vaccinare în luna martie, a mărturisit partenerul său. După ce a fost internată la Plymouth's Derriford Hospital, medicii i-au găsit mai multe cheaguri de sânge.

O mamă şi o parteneră uimitoare

Tanya, din Mutley, Plymouth, a suferit un infarct, iar starea sa s-a deteriorat, înainte de a se stinge la spital pe 3 aprilie.

Partenerul său, Kenneth Edwards a mărturisit: „Era uimitoare, generoasă. A fost o îngrijitoare foarte bună pentru copii, timp de 19 ani. Lasă în urmă trei copii, doi adulţi şi o fetiţă de 12 ani cu dizabilităţi. A fost singura femeie, cu excepţia mamei mele, care a avut grijă de mine. Îşi adora familia, era foarte canalizată pe asta şi va pleca dincolo. Suntem pierduţi fără ea. Nu am mai trăit aşa ceva”.

Experţii susţin că se întâmplă destul de rar să existe o legătură între cheagurile de sânge şi vaccin. Ultimele date ale Agenţiei Britanice a Medicamentului a dezvăluit că au existat 332 de cazuri de cheaguri de sânge şi 58 de decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O mamă a trei copii a murit din cauza unor cheaguri de sânge apărute după vaccinarea cu AstraZeneca, în Anglia