Antena Meniu Search
x

O mamă în izolare cu cei 5 copii, din cauza Covid, izbucnește în plâns când găsește șapte sacoșe cu mâncare la ușă

O mamă aflată în izolare cu cei 5 copii, după ce au intrat în contact cu un caz pozitiv de Covid-19, a fost emoționată până la lacrimi după ce un necunoscut i-a lăsat la ușa de la intrare mai multe sacoșe cu alimente, cu care să-și hrănească cei cinci copii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2020, 08:19

  • Femeia și cei mici erau în izolare la domiciliu pentru că au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19.
  • Gestul comunității a impresionat-o enorm pe tânăra mămică.

Emma Frost, din Blacon, Cheshire, se afla acasă cu cei cinci copii când cineva i-a bătut la ușă și i-a lăsat șapte sacoșe cu mâncare. 

Femeia și cei mici erau în izolare la domiciliu pentru că au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19. Zilele trecute, o persoană necunoscută i-a bătut la ușă și a dispărut, nu înainte de a-i lăsa în pragul două pungi mari cu alimente și alte cinci pungi mai mici cu produse de prânz pentru cei mici, potrivit CheshireLive.

Într-una din pungi era și un bilețel cu următorul mesaj: „Bună, Emma, ​​fac pachete cu mâncare pentru cei din comunitatea noastră și cineva ți-a pus numele pe listă pentru a primi unul. De asemenea, fac prânzuri la pachet pentru copii de luni până vineri. Dacă nu dorești să mai primești prânzurile pentru copii, lasă-mi un mesaj. Altfel, voi continua să le aduc, între 10.30 și 12.00. Nu e nevoie să vii la ușă. Las plasele, bat la ușă și plec. Un dar din partea familiei noastre pentru familia voastră”.

Extrem de emoționată de gestul amabil, mama copiilor a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul.

„E un sprijin uimitor pentru noi săptămâna aceasta, deoarece ne autoizolăm din cauza faptului că fratele partenerului meu e pozitiv la coronavirus”, a mai spus Emma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O mamă în izolare cu cei 5 copii, din cauza Covid, izbucnește în plâns când găsește șapte sacoșe cu mâncare la ușă