Video

O mamă, care aştepta şapte bebeluşi, s-a trezit la naştere cu nouă, după ce medicii i-au ratat pe doi dintre ei la ecografie, în Mali

De Monica Palade.
Publicat: 06.05.2021, 20:10.
Actualizat: 06.05.2021, 20:10

Surpriză uriaşă pentru o mămă, care ştia că urmează să aducă pe lume şapte bebeluşi. La naştere, însă, realitatea a fost alta. În total, nouă copii au venit pe lume. Toţi, cinci fete şi patru băieţi, se simt bine.

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani, a fost supusă unei operaţii de cezariană în Maroc. Femeia a fost transportată cu avionul acolo pentru ca aducerea pe lume a bebeluşilor să fie făcută în siguranţă, după ce sarcina sa a atras atenţia liderilor din Africa de Vest.

“Nou-născuţii (cinci fete şi patru băieţi) şi mama lor sunt bine”, a dat asigurări ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, într-un comunicat.

O naştere cu surprize

Citește și:

Cisse era de așteptat să nască șapte bebeluși, conform ultrasunetelor efectuate în Maroc și Mali, care au ratat doi dintre frați. Toţi au fost aduşi pe lume prin cezariană.

Nonupleții sunt extrem de rari, iar complicațiile medicale la nașterile multiple de acest fel duc desea la faptul că unii dintre copii nu ajung la termen complet.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.