Antena Meniu Search
x

Lavinia a avut parte de surpriza vieţii sale, când aflată în avion, a dat naştere unui băieţel. Femeia din SUA habar nu avea că este însărcinată

O femeie aflată la peste 9.000 de metri altitudine a avut parte de surpriza vieţii sale, când a fost apucată de durerile naşterii. Lavinia Mounga habar nu avea că este însărcinată.

de Monica Palade

la 03.05.2021, 13:02

Lavinia a avut parte de surpriza vieţii sale, când aflată în avion, a dat naştere unui băieţel. Femeia din SUA habar nu avea că este însărcinată - Facebook

Tânăra zbura din Salt Lake City, Statele Unitre spre Honolulu, Hawaii, împreună cu familia sa, când au început contracţiile. „Copleșită în cele mai bune moduri”, a postat ea pe Twitter sâmbătă, după ce naşterea în avion ca devenit virală.

Un pasager a împărtășit momentul emoţionant când întregul avion a izbucnit în aplauze, după ce Lavinia a născut la mijlocul zborului.

Miracolul din aer

Noua mamă și-a numit bebelușul Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga. Tatăl bebelușului, Ethan Magalei, a scris pe Facebook că a fost uimit de sosirea micului Raymond, pe care l-a descris drept „un miracol”.

Pe acelaşi subiect

El a mulțumit oamenilor care au ajutat cuplul în timpul nașterii, adăugând că speră să fie „cel mai bun tată”.

Julia Hansen, din Statele Unite, călătorea împreună cu prietena ei într-un zbor, joi, când zborul a a fost amânat cu trei ore de episodul medical. În videoclipul ei TikTok, care a avut mai mult de un milion de vizualizări, managerul echipajului de cabină poate fi auzit spunând: „Așa cum probabil ați auzit majoritatea dintre voi, un copil s-a născut la bord, să o aplaudăm pe mama. Felicitări".

Moment unic în avion

Pasagerii aplaudă și aplaudă în timp ce rămân pe scaune pentru a permite echipajului de cabină să o asiste pe noua mamă.

O echipă de personal de urgență urcă în avion cu un rezervor de oxigen și echipamente în timp ce se îndreaptă spre partea din spate a avionului pentru a verifica copilul și mama.

Câteva minute mai târziu, personalul o ajută pe mamă să plece într-un scaun cu rotile și să o transporte într-o ambulanță.

Nou-născutul poate fi auzit plângând în fundal în timp ce trec pe lângă ceilalţi pasageri încântați.

Julia a explicat în comentarii: „Mama și bebelușul erau perfect sănătoși când au coborât din avion. Pentru cei care se întrebau cum a putut să zboare în al treilea trimestru, am stat lângă tatăl ei în avion și el a spus că nici nu știau că este însărcinată”.

Potrivit Departamentului de Stat al SUA, un copil născut în apele internaționale ar trebui să enumere locul nașterii ca „pe mare”; dacă un copil se naște în zbor într-o regiune pe care nicio țară nu o pretinde, el sau ea ar fi clasificat oficial ca născut „în aer”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lavinia a avut parte de surpriza vieţii sale, când aflată în avion, a dat naştere unui băieţel. Femeia din SUA habar nu avea că este însărcinată