Lavinia a avut parte de surpriza vieţii sale, când aflată în avion, a dat naştere unui băieţel. Femeia din SUA habar nu avea că este însărcinată

De Monica Palade.
Publicat: 03.05.2021, 13:02.
Actualizat: 03.05.2021, 13:02

O femeie aflată la peste 9.000 de metri altitudine a avut parte de surpriza vieţii sale, când a fost apucată de durerile naşterii. Lavinia Mounga habar nu avea că este însărcinată.

Lavinia a avut parte de surpriza vieţii sale, când aflată în avion, a dat naştere unui băieţel. Femeia din SUA habar nu avea că este însărcinată

Facebook

Tânăra zbura din Salt Lake City, Statele Unitre spre Honolulu, Hawaii, împreună cu familia sa, când au început contracţiile. „Copleșită în cele mai bune moduri”, a postat ea pe Twitter sâmbătă, după ce naşterea în avion ca devenit virală.

Un pasager a împărtășit momentul emoţionant când întregul avion a izbucnit în aplauze, după ce Lavinia a născut la mijlocul zborului.

Miracolul din aer

Citește și:

Noua mamă și-a numit bebelușul Raymond Kaimana Wade Kobe Lavaki Mounga. Tatăl bebelușului, Ethan Magalei, a scris pe Facebook că a fost uimit de sosirea micului Raymond, pe care l-a descris drept „un miracol”.

El a mulțumit oamenilor care au ajutat cuplul în timpul nașterii, adăugând că speră să fie „cel mai bun tată”.

Julia Hansen, din Statele Unite, călătorea împreună cu prietena ei într-un zbor, joi, când zborul a a fost amânat cu trei ore de episodul medical. În videoclipul ei TikTok, care a avut mai mult de un milion de vizualizări, managerul echipajului de cabină poate fi auzit spunând: „Așa cum probabil ați auzit majoritatea dintre voi, un copil s-a născut la bord, să o aplaudăm pe mama. Felicitări".

Moment unic în avion

Pasagerii aplaudă și aplaudă în timp ce rămân pe scaune pentru a permite echipajului de cabină să o asiste pe noua mamă.

O echipă de personal de urgență urcă în avion cu un rezervor de oxigen și echipamente în timp ce se îndreaptă spre partea din spate a avionului pentru a verifica copilul și mama.

Câteva minute mai târziu, personalul o ajută pe mamă să plece într-un scaun cu rotile și să o transporte într-o ambulanță.

Nou-născutul poate fi auzit plângând în fundal în timp ce trec pe lângă ceilalţi pasageri încântați.

Julia a explicat în comentarii: „Mama și bebelușul erau perfect sănătoși când au coborât din avion. Pentru cei care se întrebau cum a putut să zboare în al treilea trimestru, am stat lângă tatăl ei în avion și el a spus că nici nu știau că este însărcinată”.

Potrivit Departamentului de Stat al SUA, un copil născut în apele internaționale ar trebui să enumere locul nașterii ca „pe mare”; dacă un copil se naște în zbor într-o regiune pe care nicio țară nu o pretinde, el sau ea ar fi clasificat oficial ca născut „în aer”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.