Antena Meniu Search
x

O mamă din Odessa s-a despărţit de copiii săi ca să lupte pentru ţară: "În exterior sunt ca oțelul, înăuntru totul e distrus! Dar nu mai plâng!"

Nimic nu se compară cu sacrificiul uriaş făcut de o mamă din Odessa. Femeia, de profesie poliţistă, a ales să îşi trimită soţul şi cei doi copii din calea războiului, în siguranţă, în timp ce ea a rămas acasă, ca să îşi apere ţara.

de Monica Palade

la 03.03.2022, 11:58

O despărţire grea, care a dărâmat-o pe interior, aşa cum însăşi femeia a recunoscut. A ales însă să lupte pentru ţară. Pe 26 februarie, Victoria Lazarchuk şi-a condus soţul şi pe cei doi copii la gară, unde a avut loc ultimul rămas bun.

O despărţire dificilă

„Ieri a trebuit să fac cea mai grea alegere din viața mea! A fost atât de dificil! Cei doi copii ai mei nu au nici 3 ani, dar au plecat într-un loc mai liniștit și mai de încredere!! Și eu nu sunt cu ei! Eu nu! Alegerea dintre familie și datorie mă omoară din interior! În afară sunt ca oțelul, înăuntru totul e distrus!

De asemenea, am un soț incredibil de puternic, de încredere și iubitor! Nu cunosc o persoană mai demnă, determinată, curajoasă și înțelegătoare! Casa mea este goală și liniştită acum, dar nu mai plâng!! Sunt la datorie, sunt acasă, sunt la muncă!”, scrie mama pe pagina sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O mamă din Odessa s-a despărţit de copiii săi ca să lupte pentru ţară: "În exterior sunt ca oțelul, înăuntru totul e distrus! Dar nu mai plâng!"