O mamă eroină s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul, în Rusia

De Redactia Observator.
Publicat: 26.01.2021, 12:06.
Actualizat: 27.01.2021, 21:47

O mamă a sărit în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața.

Anastasia și Dmitri

Anastasia și Dmitri

VKontakte

Anastasia Liacanova, în vârstă de 26 de ani, și Dmitri își duceau fiul la grădiniță, când un șofer a pierdut controlul mașinii, pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, scrie Mirror.co.uk. Femeia s-a aruncat în fața mașinii pentru a-și salva fiul de doi ani și soțul.

Cei doi soți mergeau pe marginea unui drum aglomerat, singura cale către grădiniță, când, un șofer de 67 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a îndreptat spre cei trei.

Martorii povestesc că Anastasia a observat vehiculul scăpat de sub control și a sărit în fața fiului și soțului, fiind lovită în plin. Dmitri a fost observat, apoi, plângând deasupra trupului neînsuflețit al soției sale.

În urma incidentului, șoferul ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare. Mama eroină a murit pe loc. Fiul și soțul sunt în afara oricărui pericol.

"A fost lovită în plin, s-a aruncat în fața mașinii, protejându-și fiul și soțul cu propriul trup", notează presa locală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.