Antena Meniu Search
x

O mamă eroină s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul, în Rusia

O mamă a sărit în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața.

de Redactia Observator

la 27.01.2021, 21:47

Anastasia și Dmitri
Anastasia și Dmitri - VKontakte
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Anastasia Liacanova, în vârstă de 26 de ani, și Dmitri își duceau fiul la grădiniță, când un șofer a pierdut controlul mașinii, pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, scrie Mirror.co.uk. Femeia s-a aruncat în fața mașinii pentru a-și salva fiul de doi ani și soțul. 

Cei doi soți mergeau pe marginea unui drum aglomerat, singura cale către grădiniță, când, un șofer de 67 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a îndreptat spre cei trei. 

Martorii povestesc că Anastasia a observat vehiculul scăpat de sub control și a sărit în fața fiului și soțului, fiind lovită în plin. Dmitri a fost observat, apoi, plângând deasupra trupului neînsuflețit al soției sale. 

În urma incidentului, șoferul ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare. Mama eroină a murit pe loc. Fiul și soțul sunt în afara oricărui pericol.

"A fost lovită în plin, s-a aruncat în fața mașinii, protejându-și fiul și soțul cu propriul trup", notează presa locală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » O mamă eroină s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul, în Rusia