Antena Meniu Search
x

O mamă, condamnată la 21 de ani de închisoare, după ce și-a abuzat sexual fiii de 5 și 10 ani. Pe fata de nouă ani a obligat-o să se prostitueze, în Moldova

O mamă incestuoasă a fost condamnată la 21 de ani de închisoare, după ce și-a abuzat sexual fiii minori, de doar cinci și zece ani. De mintea bolnavă a femeii nu a scăpat nici fiica de nouă ani, pe care a obligat-o să se prostitueze.

de Monica Palade

la 28.06.2021, 14:33

O mamă, condamnată la 21 de ani de închisoare, după ce și-a abuzat sexual fiii de 5 și 10 ani. Pe fata de nouă ani a obligat-o să se prostitueze, în Moldova - Shutterstock

Femeia era deja decăzută din drepturile părintești, dar fusese totuși lăsată să aibă grijă de copii, alături de bunici. Nimeni nu se aștepta însă la ororile care aveau să urmeze, scrie publika.md.

Potrivit Procuraturii Generale, la finele lunii iunie 2020, moldoveanca de 40 de ani i-a abuzat sexual pe doi dintre băiețeii săi de 5 și, respectiv, 10 ani.

O viață de coșmar lângă mama monstruoasă

Femeia intra noaptea în camera lor, îi trezea din somn și îi viola. În plus, potrivit procurorilor, în urmă cu cinci ani, aceasta și-a dus fiica în Rusia, unde a obligat-o să întrețină relații intime cu un bărbat contra unor sume de bani.

Cei care au alertat autoritățile au fost bunicii, după ce copiii le-au povestit ce le face mama fără inimă. Moldoveanca nu și-a recunoscut vina și are drept de apel la sentință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O mamă, condamnată la 21 de ani de închisoare, după ce și-a abuzat sexual fiii de 5 și 10 ani. Pe fata de nouă ani a obligat-o să se prostitueze, în Moldova