Antena Meniu Search
x

O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru că era ''obosită să fie singură'', în SUA. Unul dintre vecini, erou pentru cei mici

Momente de panică într-o zonă din Brooklyn. O mamă a aruncat-o pe fereastră pe fiica nou-născută, dar și pe fiul în vârstă de doi ani, de la etajul al doilea, ca mai apoi să sară în gol. Martorii susţin că femeia nu purta haine. Prezenţa de spirit a unui vecin le-a salvat viaţa celor mici. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 16:18

O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru că era ''obosită să fie singură'', în SUA
O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru că era ''obosită să fie singură'', în SUA - Profimedia Images

Mama, care nu a fost identificată, și-a aruncat copiii pe fereastră, înainte de a se arunca la rândul său, potrivit poliției. După aceea, ea a continuat să încerce să îi rănească pe copii, care de asemenea nu purtau haine. Aceasta a lovit în repetate rânduri capul sugarului de pământ, pentru că era ''obosită să fie singură'', a relatat New York Post.

Unul dintre vecini, înger păzitor

Vecinul erou, Carl Chin, în vârstă de 41 de ani, a intervenit pe cât a putut de rapid, pentru a încerca să salveze copiii. El a declarat pentru DailyMail că stătea întins în pat, purtând o conversație cu logodnica sa, în momentul în care cuplul a auzit un copil plângând.

''În câteva secunde am auzit o bubuitură, de parcă un corp tocmai lovise pământul. Așa că ea a mers imediat la fereastră și i-a văzut pe cei doi copii întinşi pe jos'', a spus el. Chin a sunat la 911 în timp ce logodnica a fugit în spatele casei, țipând la mama: ''Nu face rău copilului. Nu face rău copilului!''

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a declarat că a sărit peste gard și a încercat să o apuce pe femeie de mână. ''Am luat cu forță bebelușul de la ea, folosindu-mă de antebraț, și am făcut-o să slăbească strânsoarea. Am schimbat câteva cuvinte și, în câteva secunde, FDNY și ambulanța au venit și s-au ocupat. Nici măcar nu mă gândeam, doar că am reacționat pentru că nici nu-mi venea să cred ceea ce vedeam.''

Chin le-a spus reporterilor că băiatul părea să fie într-o stare bună. Cu toate acestea, sugarul părea că are anumite momente în care îşi pierdea cunoștința. ''Încerca să deschidă ochii și i se închideau. Jumătate din fața fetiţei era învinețită'', a declarat omul. Chin a mai spus că femeia părea că se întoarce la realitate și i-a mulțumit în timp ce i-a cerut să aibă grijă de fiica ei.

''Habar n-am ce se întâmpla cu mama. Nu o cunoscusem și nici nu o văzusem înainte, dar în mod clar nu se află în starea de spirit potrivită. Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toți goi'', a afirmat el.

Shandie Harrison, cumnata lui Chin, a declarat pentru New York Daily News că a văzut-o pe mamă ținându-l pe nou-născut de picior și lovindu-i capul de două ori de pământ. Ea a spus că fetiţei îi curgea sânge din ureche, în timp ce băieţelul avea vânătăi pe frunte și genunchi.

Reprezentanţii NYPD au declarat că fetița a fost dusă la spitalul Maimonides în stare critică, în timp ce femeia și fiul ei au fost duși la spitalul Brookdale cu răni care nu le pun viața în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O mamă și-a aruncat copiii pe geam pentru că era ''obosită să fie singură'', în SUA. Unul dintre vecini, erou pentru cei mici