Antena Meniu Search
x

Video Crimă înfiorătoare în Maramureş: O mamă şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii. Tatăl micuţilor: "Mi-a spus că a dat cu ei de pământ într-o criză de nervi"

Crimă înfiorătoare în localitatea Ruşor, Maramureş. O mamă şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii, de patru luni şi respectiv un an şi opt luni.

de Monica Palade

la 02.06.2021, 16:10

Vezi și

Nu se ştie deocamdată ce a condus-o pe femeie la cumplita faptă, însă oamenii spun că aceasta ar suferi de depresie. Criminaliştii de la IPJ au venit la faţa locului şi au demarat ancheta penală.

Mama criminală are 28 de ani, era căsătorită de doar 3 ani, iar cei doi micuţi erau unicii săi copii. 

Bunica micuţilor spune că a vorbit dimineaţă cu ea şi că le dădea de mâncare copiilor. Nu îşi explică ce s-a întâmplat. Se crede că suferea de depresie pentru că îşi creştea mai mult singură micuţii, pentru că soţul era cea mai mare parte din timp la serviciu. 

Fata de 4 luni urma să fie botează în acest weekend, în cursul zilei de sâmbătă. Iar băiatul făcea doi ani în luna august.

Pe acelaşi subiect

O vecină spune că soțul femeii s-a dus dimineața la lucru în Copalnic Mănăștur, că l-a văzut când a plecat. E șocată de ce s-a întâmplat şi că aşa ceva nu a mai avut loc în sat. Confirmă şi ea că fermeia a intrat în depresie, dar copiii erau îngrijiți şi că avea mereu grijă de ei. 

Tatăl copiilor, în stare de şoc

Tatăl copiilor este în stare de şoc. Acesta a declarat pentru Observator că femeia l-a sunat dimineaţă şi că, într-o criză de nervi, a dat cu micuţii de pământ. A venit într-o fugă acasă, iar aici îl aştepta o imagine tulburătoare: unul dintre copii nu mai respira, în timp ce al doilea era resucitat.

"M-a sunat şi mi-a spus că a apucat-o brusc o criză de nervi, a dat cu ei de pământ. Am venit repede. Unul dintre copii nu mai respira, al doilea era resuscitat. (...) Se văita că o durea capul. A fost la medic şi i-a dat medicamente", a povestit tatăl. El a fost şi cel care a încercat să-i facă respiraţie gură la gură unuia dintre copii. 

În timp ce anchetatorii se făceau cercetări în casă, mama criminală se afla în maşina poliţiei. Ea urmează să fie dusă la Sighetu Marmaţiei pentru expertiză psihiatrică. Medicii trebuie să afle dacă femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cei doi copii nu au mai putut fi salvaţi

"Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. 

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș", a declarat IPJ Maramureș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Crimă înfiorătoare în Maramureş: O mamă şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii. Tatăl micuţilor: "Mi-a spus că a dat cu ei de pământ într-o criză de nervi"