Antena Meniu Search
x

O mămică din Germania s-a trezit fără 2.700 de euro în cont, după ce i-a dat telefonul fiului său de şapte ani

Surpriză neplăcută pentru o mămică din Germania, după ce şi-a lăsat fiul de şapte ani să se joace pe mobilul său.

de Monica Palade

la 10.02.2021, 13:18

O mămică din Germania s-a trezit fără 2.700 de euro în cont, după ce i-a dat telefonul fiului său de şapte ani - iStock/Getty Images
  • S-a jucat pe telefonul mamei şi i-a cheltuit bani

Copilul a cheltuit peste 2.700 de euro (peste 3.300 dolari) pe achiziţii în aplicaţia jocului, potrivit unei declaraţii a centrului de consiliere a consumatorilor din landul din Saxonia Inferioară, dată publicităţii pentru a marca Ziua internetului mai sigur.

Micuţului i s-a dat voie să joace online, de către mamă, dar şi acces la un voucher cu o sumă mică de credit de cheltuit. Femeia a uitat însă că, din păcate, cardul său de credit era ataşat contului cu care se loga în aplicaţii.

A cheltuit banii mamei

Băieţelul a continuat să joace în secret, se mai spune în declaraţia menţionată.

Potrivit lui Kathrin Koerber, expert juridic în cadrul centrului pentru consilierea consumatorilor, legislaţia germană permite copiilor să facă achiziţii fără permisiunea părinţilor în limitele banilor de buzunar - astfel încât, în astfel de cazuri, merită contestată factura venită mamei, scrie vanguardngr.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O mămică din Germania s-a trezit fără 2.700 de euro în cont, după ce i-a dat telefonul fiului său de şapte ani