Video

O mireasă a rămas îngrozită după ce domnişoarele de onoare şi-au făcut apariţia la nuntă în papuci

De Larisa Andreescu.
Publicat: 02.05.2021, 13:22.
Actualizat: 02.05.2021, 13:34

Gest nerespectuos faţă de o mireasă, în ziua nunţii. Domnişoarele de onoare au lăsat-o stupefiată pe viitoarea soţie după ce au apărut la eveniment într-un mod complet neobişnuit.

Domnişoarele de onoare purtând papuci

O mireasă a fost îngrozită când domnișoarele de onoare au apărut îmbrăcate în papuci la nuntă

TikTok/gabyrojas992

Femeile au decis să participe la nuntă în rochii lungi, de culoare violet, iar în picioare au asortat consacraţii papuci „crocs”, spre dezamăgirea miresei care şi-a exprimat în mod explicit dezacordul privind purtarea acelui tip de încălţăminte, de către invitaţi, în ziua ei cea mare.

O "glumă" nedorită în zoua nunţii

Una dintre protagoniste, Gabby, a făcut publice imaginile în care femeile se plimbă cu bucurie şi dansează în papuci, menţionând că totul a fost o farsă pregătită special pentru prietena lor.

Mireasa nu a fost însă deloc impresionată când le-a văzut ignorându-i dorința, mai ales după ce le-a explicat în repetate rânduri că nu au voie să poarte asemenea papuci în ziua nunţii ei.

În videoclipul postat pe TikTok, vizionat de peste opt milioane de ori, mireasa apare supărată şi şocată în timp ce prietenele ei îşi etalează rochiile asortate cu încălţămintea neobişnuită.

Gabby a spus însă că papucii urâţi au fost purtaţi doar în fotografiile de nuntă, trecând ulterior la tocuri pentru ceremonia oficială, potrivit The Sun.

Cu toate acestea, unii oameni au considerat că farsa acestora a fost „lipsită de respect”.

„Foarte nerespectuos, nu le-aş fi permis să participe la poze”

„Eu nu le-aş mai fi lăsat la nunta mea”

„Indiferent dacă a fost o glumă sau nu, lipsa de respect în ziua nunții să faci exact ceea ce nu şi-a dorit să faci” au fost doar câteva comentarii din partea celor care nu au privit cu ochi bun gestul tinerelor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.