Antena Meniu Search
x

Video O nouă versiune a filmului Disney "Cruella" va apărea în două săptămâni: Este prima peliculă din pandemie care are premiera la Hollywood

Industria cinematografică spune din nou Motor şi Acţiune! Cruella este prima peliculă din pandemie care are premiera la Hollywood, cu actori pe covorul roşu şi public în sala de cinema. În noua adaptare, protagonista este interpretată de Emma Stone. 

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 19:17

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru haine din blană naturală, Cruella revine pe marile ecrane într-o nouă variantă. Cu acţiunea desfăşurată în Londra anilor '70, filmul ilustrează povestea din tinereţe a  rău-făcătoarei. Înainte să pună ochii pe cei 101 dalmaţieni, Estella era o tânără care îşi dorea să devină un designer vestimentar renumit. Rolul principal este interpretat de Emma Stone, actriţă care a păşit pe covorul roşu la premiera de la Hollywood.

Emma Stone, actriţă: Pare ireal. Este pentru prima oară într-un an şi jumătate când mă îmbrac elegant. Pare un pic halucinant, dar sunt foarte încântată să pot împărtăşi acest film cu voi. Suntem cu toţii mândri de acest film. 

Craig Gillespie, regizor: E o nebunie, nu am mai văzut acest film într-un cinematograf cu public. Este pentru prima oară, în această seară. De abia aştept să-l văd. 

În distribuţie se mai află şi Mark Strong, în rolul lui Boris, dar şi Emma Thompson, ca o baronesă.

"Cruella" are şi o coloană sonoră complet nouă şi originală ieşită din bagheta lui Nicholas Britell. Florence Welch de la Florence + The Machine a compus o piesă special pentru coloana sonoră a acestui film. 

În Statele Unite, aproape 65% dintre cinematografe şi-au reluat activitatea. Pelicula va fi difuzată şi în sălile de cinema din România, începând cu 4 iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O nouă versiune a filmului Disney "Cruella" va apărea în două săptămâni: Este prima peliculă din pandemie care are premiera la Hollywood