Antena Meniu Search
x

Galerie foto O parte din Palatul Versailles a fost transformată în hotel. Preţul pentru o noapte poate începe de la 1.700 de euro

Palatul Versailles dispune acum şi de un hotel, ridicat chiar pe terenul palatului. Este primul hotel ridicat pe meleagurile sale în istoria sa de 340 de ani.

de Redactia Observator

la 05.06.2021, 18:06

Hotelul Airelles Chateau de Versailles, de cinci stele, are 14 suite regale în trei dintre clădirile din incintă, numite după oaspeţi importanţi şi consilieri ai fostului rege. Fiecare dintre acestea are un majordom privat, precum şi acces la bărci şi căruţe de golf pentru a naviga pe imensul teren.

Oaspeţii se pot relaxa la piscina şi spa-ul hotelului şi de asemenea pot avea acces la părţi ale castelului care de obicei nu sunt deschise vizitatorilor. Alte experienţe exclusive includ un tur privat gratuit la Estate of Trianon, un ceai de după amiază inspirat de Marie Antoinette, dar şi un tur privat al Sălii Oglinzilor, cu 357 de oglinzi ce căptuşesc pereţii, potrivit The Sun. Restaurantul hotelului oferă preparate inspirate din bucătăria clasică franceză, cu preparate atent alese.

Preţul unui astfel de sejur începe de la 1.700 de euro pe noapte

Cei ce aspiră la un astfel de sejur ar trebui să înceapă economiile, căci preţul pentru o noapte începe de la 1.700 de euro.

Palatul Versailles a fost anterior o cabană de vânătoare construită de Ludovic al XIII-lea, transformată ulterior într-o imensă atracţie turistică, care atrage de obicei 10 milioane de vizitatori pe an.

În vreme ce britanicii trebuie să intre în carantină la întoarcerea în ţară, Franţa îşi deschide porţile de săptămâna viitoare pentru turiştii care au primit ambele doze de vaccin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O parte din Palatul Versailles a fost transformată în hotel. Preţul pentru o noapte poate începe de la 1.700 de euro