Antena Meniu Search
x

O prezentatoare CNN a izbucnit în lacrimi în direct, în timp ce intervieva un ucrainean care şi-a pierdut familia în război

Poveştile ucrainenilor fac înconjurul pământului şi impresionează zilnic milione de oameni. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu o jurnalistă CNN, care impresionată de drama unui bărbat ce şi-a pierdut familia în bombardamente a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu live.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.03.2022, 13:35

O prezentatoare CNN a izbucnit în lacrimi în direct,
O prezentatoare CNN a izbucnit în lacrimi în direct, - Captură Video

Prezentatoarea CNN, Erin Burnett, a izbucnit în lacrimi în direct, miercuri, în timp ce a intervievat un bărbat a cărui soție și doi copii au fost uciși într-un atac în Ucraina, scrie The Independent.

Soția lui Serhiy Perebyinis, Tetiana Perebyinis, în vârstă de 43 de ani, fiul Mykyta, în vârstă de 18 ani, și fiica Alisa, în vârstă de 9 ani, au fost toți uciși în timpul bombardamentelor armatei ruse în timp ce încercau să fugă peste un pod din orașul lor natal Irpin, pe 6 martie.

În atac a murit și Anatoly Berezhnyi, un voluntar în vârstă de 26 de ani, care ajuta familia să plece din calea războiului. Fotograful New York Times , Lynsey Addario, a asistat la moartea lor îngrozitoare și a surprins imagini sfâșietoare ale victimelor care erau moarte pe drum.

Fotografia a devenit virală online, devenind una dintre cele mai îngrozitoare imagini ale atacului brutal al Rusiei asupra civililor ucraineni. Perebyinis a vorbit cu doamna Burnett miercuri despre cum a aflat că familia sa a murit când a văzut fotografia pe Twitter.

Pe acelaşi subiect

„Îmi pare atât de profund pentru pierdere  Ai reușit să-i vezi pe Tetiana și copiii tăi? Ai reușit să-i îngropi?” a întrebat prezentatorea. Perebyinis i-a spus printr-un traducător că „a reușit să-i îngroape pe toți. Am condus trei zile și am intrat acolo și am reușit să-i îngrop pe toți. Am reușit chiar să iau un câine de companie de acolo”, a spus el.

Poveştile impresionante ale ucrainenilor

Tatăl îndurerat și-a împărtășit ultimele amintiri despre ce a vorbit cu soția sa, cu o noapte înainte ca ea și copiii lor să fie uciși. „Ultima conversație înainte de moartea ei, aceea a fost ziua în care deja nu era apă, electricitate, gaz și am discutat – am vorbit cu ea la ora 22:00, deși în acel moment nu exista nicio conexiune”, a spus el.

Perebyinis se afla la acea vreme în estul Ucrainei și avea grijă de mama sa bolnavă.

„Totuși, în ultimul moment, convoiul cu care plănuia să călătorească a fost bombardat. Și apoi a venit pe jos până la pod, încercând să plece pe jos”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O prezentatoare CNN a izbucnit în lacrimi în direct, în timp ce intervieva un ucrainean care şi-a pierdut familia în război