Antena Meniu Search
x

Video Colegul jurnalistului american ucis în Ucraina: „Am trecut printr-un punct de control și au început să tragă în noi”

Colegul jurnalistului Brent Renaud, ucis duminică în Ucraina, povestește că au fost atacați în momentul în care au ajuns la un punct de control de la un pod din Irpin. Juan Arredondo, la rândul său jurnalist american, și el rănit în atac, i-a povestit unui reporter italian că l-a văzut pe Brent împușcat în gât.

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 17:44

Colegul jurnalistului american ucis în Ucraina: „Am trecut printr-un punct de control și au început să tragă în noi” - captura twitter

„Treceam peste unul dintre primele poduri din Irpin, mergând să filmăm plecarea altor refugiați, și ne-am urcat într-o mașină, cineva s-a oferit să ne ducă la celălalt pod și am trecut printr-un punct de control, iar ei au început să tragă în noi. Așa că șoferul s-a întors, iar ei au continuat să tragă. Eram doi. Prietenul meu se numește Brent Renaud, iar el a fost împușcat", a spus Juan Arredondo, potrivit BBC News.

„Am văzut că a fost împușcat în gât (Brent Renaud - n.r.) și ne-am despărțit", a spus jurnalistul, adăugând că a fost dus la spital cu o ambulanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jurnalistul american Brent Renaud a fost ucis duminică în Ucraina. Şeful poliţiei din Kiev a anunţat, duminică, moartea jurnalistului american Brent Renaud, fost corespondent special New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Colegul jurnalistului american ucis în Ucraina: „Am trecut printr-un punct de control și au început să tragă în noi”