Antena Meniu Search
x

O profesoară din Marea Britanie a murit din cauza coronavirusul în ziua în care ar fi împlinit 25 de ani

Claudia Marsh, o profesoară din Marea Britanie, a murit din cauza Covid-19 chiar în ziua în care trebuia să împlinească 25 de ani.

de Monica Palade

la 27.01.2021, 14:47

O profesoară din Marea Britanie a murit din cauza coronavirusul în ziua în care ar fi împlinit 25 de ani - Facebook
  • A vrut mereu să-i ajute pe alţii

Tânăra a fost dusă la spital după ce s-a simţit foarte rău ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus. Cei care au cunoscut-o au creat o pagină de donaţii pentru înmormântarea sa. Mama tinerei, Tina Marsh, le-a mulţumit celor care au ajutat familia să treacă prin aceste „zile negre”.

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru cei care au donat deja. Suntem copleşiţi de bunătatea oamenilor, mai ales în aceste vremuri grele pe care le trăim. Mesajele de sprijin şi afecţiunea arătată faţă de Claudia ne-au ajutat să trecem prin aceste zile negre. Ar fi fost copleşită şi ar fi avut cel mai mare zâmbet pe faţă”.

A vrut mereu să-i ajute pe alţii

În perioada pandemiei, Claudia a lucrat ca voluntar pentru a-i ajuta pe ceilalţi. „Îi plăcea să poată să facă diferenţa pentru oamenii mai puţin norocoşi decât pentru ea”, se arată pe pagina fundaţiei.

„Toţi cei care au cunoscut-o pot spune că avea un zâmbet frumos. Avea un zâmbet care lumina încăperea, era foarte blândă, grijurilie, nostimă şi era o femeie foarte frumoasă. Era un suflet frumos”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O profesoară din Marea Britanie a murit din cauza coronavirusul în ziua în care ar fi împlinit 25 de ani