Meniu
Search
x

Mama româncei care s-a SINUCIS în catedrala St. Paul din Londra a vorbit despre gestul fatal al tinerei de doar 23 de ani

O tânără româncă de 23 de ani, stabilită împreună cu familia în Marea Britanie, s-a sinucis în Catedrala Sf. Paul din Londra!

la 16.10.2017, 17:16
Vezi și

O tânără româncă de 23 de ani, stabilită împreună cu familia în Marea Britanie, s-a sinucis în Catedrala Sf. Paul din Londra! Fata a comis gestul fatal în faţa zecilor de turişti aflaţi, în acel moment, în interiorul catedralei. Românca era o studentă eminentă şi o patinatoare talentată. 

Lidia Drăgescu s-a aruncat de la balconul Catedralei Sfântul Paul din Londra. A sărit de la o înălţime de 30 de metri sub privirile şocate ale turiştilor. Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra mamei Lidiei şi celor doi fraţi ai săi: "Era o fată normală. Îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă. Lectura era modalitatea ei de evadare."

Lidia era o studentă eminentă şi visa să ajungă neurochirug. Era o tânără creativă, pasionată de lectură şi muzică clasică. Talentul prin care se făcea remarcată era patinatul. Împreună cu mama ei şi cei doi fraţi gemeni, Lidia se stabilise în Marea Britanie în urmă cu 5 ani. Absolvise o universitate de business, iar acum se afla la cea de-a doua facultate. Lucra într-un restaurnat pentru a-şi plăti studiile şi se gândise chiar să devină fotomodel. 

Lidia era însă o fire singuratică şi îşi făcea cu greu prieteni. Tânăra româncă îi mărturisise mamei sale că nu îşi găseşte locul în această lume. Nimeni nu şi-ar fi imaginat însă, gestul înfiorător la care urma să recurgă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mama româncei care s-a SINUCIS în catedrala St. Paul din Londra a vorbit despre gestul fatal al tinerei de doar 23 de ani

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman