Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O soră şi un frate, găsiţi morţi după ce un incendiu le-a cuprins apartamentul din Paris. Bărbatul apucase să ajungă pe balcon

Împreună şi dincolo de moarte. Doi fraţi au fost găsiţi morţi, după ce apartamentul lor din arondismentul 14 al Parisului a fost cuprins de flăcări. Bărbatul apucase să ajungă pe balcon, însă nu s-a mai putut salva.

de Monica Palade

la 18.08.2024 , 15:50

O soră şi un frate, găsiţi morţi după ce un incendiu le-a cuprins apartamentul din Paris. Bărbatul apucase să ajungă pe balcon - Shutterstock

Acolo a fost găsit carbonizat, în timp ce sora lui a fost descoperită sub dărâmăturile apartamentului distrus complet. Alerta a fost dată în cursul nopții de joi spre vineri, la ora 22:46, când serviciile de urgență au fost alertate că la etajul al șaselea și ultimul al acestui imobil se produce un incendiu. Rapid la fața locului, pompierii au fost nevoiți să lupte împotriva flăcărilor care au devastat un întreg apartament de aproximativ 80 m2.

Împreună şi dincolo de moarte

După mai bine de o oră de luptă cu flăcările, pompierii au descoperit pe balcon un prim corp neînsuflețit și carbonizat. Era al unui bărbat. După două ore de intervenție deosebit de intensă, zeci de pompieri de la Detașamentul de Pompieri din Paris (BSPP) au reușit să țină focul sub control. Atunci au descoperit, în dărâmăturile incendiului, cadavrul unei a doua victime. Sora bărbatului, scrie Le Parisien.

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului a fost tratat şi un vecin al celor doi, care s-a intoxicat cu fum. Alţi douăzeci de locuitori ai acestei clădiri au fost evacuați și aduși în siguranță în holul spitalului din apropiere.

Nu se ştie deocamdată de la ce a izbucnit focul. Din cauza violenței incendiului, locuitorii apartamentului de la etajele inferioare nu s-au putut întoarce la casele lor.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » O soră şi un frate, găsiţi morţi după ce un incendiu le-a cuprins apartamentul din Paris. Bărbatul apucase să ajungă pe balcon