Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O studentă de 24 de ani din Spania a dispărut fără urmă. Poliţia crede că a fost incinerată din greşeală

O tânără de 24 de ani din Spania a dispărut în mod misterios. Poliţia crede că studenta a fost incinerată din greşeală.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 21:15

O studentă de 24 de ani din Spania a dispărut fără urmă. Poliţia crede că a fost incinerată din greşeală - conlagentenoticias.com

O studentă de 24 de ani din Spania a dispărut fără urmă după o petrecere în Mallorca. Potrivit New York Post, care citează presa spaniolă, Agostina Rubini Medini a fost în urmă cu două săptămâni la prietenii ei din Palma. Acolo, fata ar fi consumat alcool, iar în drumul spre casă a leşinat.

Probele care susţin ipoteza şocantă

Mergând pe firul evenimentelor, poliţia a descoperit că Agostinei i-a căzut la un moment dat telefonul într-un tomberon. Fata s-a aplecat pe marginea pubelei de gunoi pentru a-şi recupera telefonul, dar a leşinat şi a căzut în tomberon. Maşina de salubritate care a venit la scurt timp a luat pubela şi a răsturnat-o în compartimentul de compactare, apoi a dus gunoiul la o staţie de ardere. Agostina ar fi fost incinerată o dată cu gunoiul.

Articolul continuă după reclamă

În sprijinul acestei ipoteze stau mai multe dovezi. În primul rând, vânzătorul unui magazin din imediata apropiere a declarat că i-a vândut tinerei o pungă de chipsuri cu câteva minute înainte de incident. GPS-ul maşinii de gunoi care demonstrează clar traseul vehiculului, dar şi ora exactă la care a ridicată pubela, precum şi GPS-ul telefonului care şi-a pierdut semnalul la staţia de ardere, sunt alte indicii clare. De asemenea, lângă tomberonul cu pricina au fost găsite geaca şi geanta Agostinei.

Din cenuşa staţiei de ardere, criminaliştii spanioli au ridicat mai multe resturi de schelet uman care au fost duse la expertiză pentru a se stabili dacă aparţin sau nu tinerei studente. "Ipoteza principală este că a intrat în container pentru a găsi ceva și a avut ghinionul să i se facă rău în interiorul containerului", a declarat Angel Ruiz, inspectorul de poliţie care se ocupă de acest ciudat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » O studentă de 24 de ani din Spania a dispărut fără urmă. Poliţia crede că a fost incinerată din greşeală