Antena Meniu Search
x

Video "Spăl cuţitul în voi!". Muncitor asiatic, înjunghiat în gât, după ce a sărit să apere un alt bărbat care era atacat, în Capitală

Un muncitor asiatic care a încercat să aplaneze un scandal, în Bucureşti, a fost înjunghiat în mână şi în gât. Intervenise să salveze un bărbat ameninţat cu cuţitul, dar a sfârşit prin a deveni victimă. Este acum la spital, în stare stabilă. Agresorul, un bărbat de peste 60 de ani, a fost dus la secţie cu mascaţii, după ce iniţial se baricadase în casă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.08.2023, 14:44

Vezi și

După ce au oprit intrarea locatarilor în bloc, mascaţii se pregătesc să intervină în forţă. Au venit cu scuturi şi un berbece de spart uşa. Un bărbat care tocmai a înjunghiat un om s-a încuiat în apartamentul său de la etajul 3.

Vecin: Umbla pe aici, era beat! Cu sticla în mână, curgea pe el. Şi după aia am înţeles că a înţepat pe cineva cu cuţitul.

Prima victimă: Un muncitor, nu ştiu ce. El a sărit pentru mine, săracul. L-a tăiat şi la mână, şi la gât.

Scandalul a început când agresorul, un individ trecut de 60 de ani, a început să ameninţe un vecin, la ieşirea din imobil.

Martori la scandal au fost mai mulţi muncitori asiatici care lucrau în zonă

Prima victimă: "Spăl cuţitul în voi!" Pai de ce să speli, mă? Vrei să mergi la puşcărie pentru lucrul ăsta? 

Martori la scandal au fost mai mulţi muncitori asiatici care lucrau în zonă. Aceştia au vrut să aplaneze conflictul.

Prima victimă: Nu avea nimic cu muncitorii, muncitorii au sărit pentru mine şi au zis: "Domnule, ce aveţi? Ce aveţi cu omul aceasta? Nu vezi că e om bătrân?"

Furia agresorului s-a îndreptat către unul dintre muncitori. L-a rănit la mână şi la gât, apoi a fugit în bloc.

Bogdan Dinu, reporter Observator: La mai bine de două ore de la altercaţie pe asfalt încă se văd urmele de sânge.

Bărbatul era beat şi incoerent când a fost dus la secție

Muncitorul a fost dus cu ambulanţa la spital şi este acum în stare stabilă. La faţa locului, mascaţii au dus muncă de lămurire cu agresorul. L-au convins cu vorba bună şi nu a mai fost nevoie să spargă uşa.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Poliţiştii au reuşit în cele din urmă să-l scoată pe bărbat din locuinţă şi l-au condus la audieri.

Însă la secţie au avut de furcă cu el. Bărbatul era beat şi incoerent.

Vecin: De la 7, când bea, ţipă pe palier, bate la toate uşile.

Bogdan Dinu, reporter Observator: De câţi ani e treaba aceasta cu el?

Vecin: De când i-a căzut soţia în puţul liftului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Spăl cuţitul în voi!". Muncitor asiatic, înjunghiat în gât, după ce a sărit să apere un alt bărbat care era atacat, în Capitală