Antena Meniu Search
x

O tânără a înregistrat momentul terifiant în care un șofer Uber insistă să meargă cu el acasă, deși îl refuză în mod repetat, în Australia

O tânără de 21 de ani din Adelaide, în Australia de Sud, a înregistrat momentul terifiant în care un șofer Uber îi face propuneri indecente și insistă, deși aceasta îl refuză în mod repetat. Înregistrarea, care a fost postată pe TikTok cu descrierea ”Acesta este motivul pentru care nu te urci într-un Uber de una singură”, surprinde discuția șoferului cu pasagera sa, pe care încearcă să o convingă să meargă la el acasă.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 10:33

O tânără a înregistrat momentul terifiant în care un șofer Uber insistă să meargă cu el acasă, deși este refuzat în mod repetat, în Australia
O tânără a înregistrat momentul terifiant în care un șofer Uber insistă să meargă cu el acasă, deși este refuzat în mod repetat, în Australia - Profimedia Images

Șoferul Uber poate fi auzit întrebând-o dacă vrea să meargă la el acasă. ”Deci, vrei să pleci acum sau nu?” a întrebat-o șoferul. Tânăra i-a respins sugestia - spunând ulterior în comentarii că a rămas calmă pentru a evita să fie agresată de șofer, scrie The Sun.

Ea l-a întrebat: ”Unde să merg?" iar el a răspuns: „La mine”.

Șoferul insistă deși tânăra îl refuză în mod repetat

Femeia a spus că mergea în vizită la casa unor prieteni, însă șoferul a continuat să încerce să o convingă, spunându-i că va dura „doar câteva minute” pentru a ajunge la casa lui.

Pe acelaşi subiect

Ea i-a spus că nu vrea să-și înșele iubitul, la care șoferul a răspuns: „Nici măcar o dată?” 

„Sunt prea loială”, a spus ea. Apoi a spus: ”Nici măcar jumătate?”

Tânăra l-a întrebat ce înseamnă „jumătate” și șoferul a răspuns: „Jumătate înseamnă jumătate. Ca un ab *** j ** sau ceva de genul acesta”.

Tânăra se mai urcase în mașina bărbatului în trecut

Ulterior, tânăra a scris că s-a urcat în mașina bărbatului în trecut, însă a fost pentru prima dată când el i-a făcut astfel de propuneri. 

Postarea tinerei a atras numeroase comentarii, în multe dintre ele aceasta fiind laudată că și-a păstrat calmul și ca a evitat escaladarea situației.

Femeia a spus că a raportat șoferul la Uber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O tânără a înregistrat momentul terifiant în care un șofer Uber insistă să meargă cu el acasă, deși îl refuză în mod repetat, în Australia