Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 25 de ani a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia

O femeie din Australia a devenit milionară după ce a câștigat premiul loteriei vaccinării din această țară. Joanne Zhu, în vârstă de 25 de ani, s-a numărat printre cele trei milioane de australieni care au participat la extragerea premiului în valoare de 1 milion de dolari australieni, doar pentru că s-au vaccinat împotriva Covid-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.11.2021, 16:16

O tânără de 25 de ani a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia
O tânără de 25 de ani a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia - captura video

Banii de la loteria vaccinării vin de la un grup de filantropi și companii organizate sub numele de Million Dollar Vax Alliance, într-un efort de a vaccina mai mulți australieni împotriva COVID-19.

Joanne Zhu, din Sydney, a declarat pentru Nine's Today că nu a putut prelua apelul inițial de la organizatorii loteriei vaccinării deoarece era la serviciu.

„Apoi i-am sunat înapoi și ei mi-au spus: Oh, ai câștigat un milion de dolari! Ești singura câștigătoare din Australia”, a adăugat ea.

Pe acelaşi subiect

Joanne Zhu a spus că plănuiește să cheltuiască o parte din bani pentru a se reuni cu familia ei din China, scrie Sky News.

Ce va face cu banii câștigați la loteria vaccinării din Australia

„Vreau să-mi aduc familia cu avionul din China, la clasa întâi, și să-i cazez într-un hotel de cinci stele de Anul Nou Chinezesc, dacă granițele sunt deschise. Voi cumpăra cadouri pentru familia mea și voi investi restul banilor pentru a putea câștiga mai mulți bani în viitor și pentru a ajuta oamenii dacă au nevoie de ajutor”, a spus ea.

Craig Winkler, de la Million Dollar Vax Alliance, a declarat că toți cei din spatele campaniei sunt ”incredibil de mândri de ceea ce s-a realizat”. ”Este excelent să anunțăm în sfârșit câștigătorul și auzirea reacției ei a fost cu adevărat neprețuită”, spune el.

Campania Million Dollar Vax Alliance a fost creditată pentru a ajuta Australia să imunizeze complet 80% dintre persoanele cu vârsta peste 16 ani.

Loteria a distribuit, de asemenea, 100 de carduri cadou în valoare de 1.000 de dolari în fiecare zi, în octombrie, care - împreună cu marele premiu - a însemnat un total de 4,1 milioane de dolari.

Australia s-a concentrat pe vaccinare după ce strategia zero-COVID a eșuat

Australia a fost lăudată inițial pentru strategia sa zero-COVID, dar a fost forțată de varianta Delta, mai contagioasă, să se concentreze pe vaccinarea anti-Covid.

Multe dintre statele și teritoriile Australiei au introdus reguli care fac vaccinarea obligatorie pentru anumite activități și locuri de muncă.

Granițele internaționale au fost deschise săptămâna trecută, pentru prima dată de la începutul pandemiei, dar numai pentru persoanele vaccinate din statele puternic vaccinate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » O tânără de 25 de ani a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia