Antena Meniu Search
x

Video O tânără s-a trezit cu un intrus în casă, în timp ce se filma pe Tik Tok

O tânără din Maryland, Statele Unite ale Americii, a trecut prin momente terifiante după ce s-a trezit cu un străin în casă, în timp ce se filma pe aplicația Tik Tok.

de Redactia Observator

la 05.12.2020, 17:50

un bărbat a intrat în casa unei femei, în timp ce se filma pe Tik Tok
Tânăra a filmat momentul în care un bărbat a intrat în casă, pe ușa balconului - Facebook | Hannah Viverette via Mirror Online
  • Din fericire, individul nu a apucat să-i facă rău femeii
  • Tânăra a reușit să iasă din casă și să se adăpostească la un vecin

Hannah Viverette dansa pentru un video pe Tik Tok atunci când a înghețat de spaimă. Din senin, un bărbat i-a deschis ușa de la balcon și a intrat în casă. "Am auzit ușa de la balconul meu de la etajul doi cum se deschide. Uimită, m-am îndreptat imediat spre ea, ca să o închid, doar pentru a realiza că este un bărbat acolo", a povestit ea, pe Facebook.

Femeia l-a recunoscut pe intrus, un bărbat din complexul ei rezidențial, ale cărui priviri insistente au făcut-o să se simtă neconfortabil, în trecut. "În momentul în care am fost față în față cu el am știut că vrea să-mi facă rău. Își ținea mâinile în hanorac și avea o grimasă. Mi-a spus ceva în spaniolă și a încercat să facă un pas spre mine", își amintește Hannah.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înspăimântată, femeia s-a îndreptat spre ieșirea apartamentului, în timp ce îl implora pe individ să plece. Cu prezență de spirit, tânăra a reușit să-l surprindă în imagini chiar înainte de a fugi spre apartamentul unui vecin, de unde a sunat la numărul de urgență 911, scrie Mirror Online.

Polițiștii au reușit să îl identifice și să-l depisteze pe individ, acesta fiind ulterior arestat. Bărbatul va ajunge în fața judecătorilor pentru acuzațiile de spargere, asalt, hărțuire și distrugere de proprietate. Între timp a fost eliberat pe cauțiune și își așteaptă sentința.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O tânără s-a trezit cu un intrus în casă, în timp ce se filma pe Tik Tok