Antena Meniu Search
x

Video O tânără sare de la etaj, iar doi poliţişti încearcă să o prindă. Fata fusese răpită şi batjocorită, într-un apartament din Rusia

Imagini teribile filmate în oraşul Barnaul din Rusia. Autorităţile locale au publicat o înregistrare video care surprinde momentul şocant în care doi poliţişti întind mâinile şi încearcă să prindă o tânără care sărise de etaj. Fata voia să scape de indivizii care o răpiseră.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.04.2021, 15:28

Doi polițiști au salvat o tânără de 18 ani, care era ținută cu forța într-un apartament din Barnaul. Potrivit reprezentanților ministerului rus de Interne, citație de mass-media locale, mai mulți martori au sunat la poliție, anunțând că o fată se află pe marginea balustradei de la etajul 3, cerând ajutorul și strigând că se aruncă.

Doi polițiști au atenuat căderea, salvând-o pe fată

În scurt timp, la fața locului au ajuns doi polițiști ai serviciului de patrulare, care au încercat să o convingă pe tânără să nu facă vreun gest nesăbuit.

"Vorbind cu fata, polițiștii au reușit să o convingă să nu comită vreun gest care să îi pună viața în pericol. Dar, brusc, cuprinsă de panică, tânăra a sărit. Korobkin și Bedușev au întins mâinile, atenuând astfel căderea și salvându-i fetei viața", a transmis ministerul de Interne într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Momentul a fost filmat. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Tânăra de 18 ani a suferit răni la nivelul picioarelor, a fost transportată de urgență la spital, însă este în afara oricărui pericol.

În apartamentul din care a evadat fata, polițiștii au reținut doi bărbați și o femeie. Împotriva celor trei a fost întocmit un dosar penal, fiind acuzați de viol și acte violente cu caracter sexual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O tânără sare de la etaj, iar doi poliţişti încearcă să o prindă. Fata fusese răpită şi batjocorită, într-un apartament din Rusia