Meniu
Search
x

Video Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact, în Rusia

Pasagerii unui Boeing-737, care zbura deasupra Rusiei, au trecut prin clipe de groază, duminică, după ce pilotul a anunțat că aeronava are o defecțiune și trebuie să fie pregătiți pentru impactul cu solul. 

De Ana Maria Ghiarasim la 19.05.2022, 14:35

Incidentul s-a petrecut într-o aeronavă care zbura de la Moscova la Krasnador. Pe filmarea unui pasager din aeronava se aude avertismentul pilotului, în timp ce se pregătește să facă o aterizare de urgență. 

Mesajul este repetat apoi de însoțitorii de zbor iar oamenii terifiați iau poziţia de siguranţă.

Mari Almaz, tânăra care a filmat totul, spune că zborul a fost „foarte înspăimântător” și „nu va uita niciodată” ceea ce s-a întâmplat.

„Înainte de a ateriza în Krasnodar, ni s-a spus că avionul se pregătește pentru o aterizare de urgență. La început am crezut că este o glumă, dar mai târziu pilotul a confirmat-o, apoi avionul a zburat în cerc deasupra orașului timp de aproximativ o oră. Se citea frică pe fețele oamenilor ... copiii plângeau, cineva se ruga, a fost într-adevăr înfricoșător”, a povestit Mari Almaz.

Imagini din timpul aterizării pe aeroportul din Krasnodar

Un al doilea videoclip a arătat avionul aterizând în siguranță pe o pistă a aeroportului din Krasnodar, din sudul Rusiei.

Un purtător de cuvânt al Departamentului teritoriului Krasnodar al Ministerului rus pentru Situații de Urgență a confirmat că nimeni nu a fost rănit și a declarat că este în curs o anchetă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact, în Rusia