Antena Meniu Search
x

Video Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact, în Rusia

Pasagerii unui Boeing-737, care zbura deasupra Rusiei, au trecut prin clipe de groază, duminică, după ce pilotul a anunțat că aeronava are o defecțiune și trebuie să fie pregătiți pentru impactul cu solul. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.05.2022, 14:35

Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt avertizați să se pregătească de impact, în Rusia
Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt avertizați să se pregătească de impact, în Rusia - captura video

Incidentul s-a petrecut într-o aeronavă care zbura de la Moscova la Krasnador. Pe filmarea unui pasager din aeronava se aude avertismentul pilotului, în timp ce se pregătește să facă o aterizare de urgență. 

Mesajul este repetat apoi de însoțitorii de zbor iar oamenii terifiați iau poziţia de siguranţă.

Mari Almaz, tânăra care a filmat totul, spune că zborul a fost „foarte înspăimântător” și „nu va uita niciodată” ceea ce s-a întâmplat.

„Înainte de a ateriza în Krasnodar, ni s-a spus că avionul se pregătește pentru o aterizare de urgență. La început am crezut că este o glumă, dar mai târziu pilotul a confirmat-o, apoi avionul a zburat în cerc deasupra orașului timp de aproximativ o oră. Se citea frică pe fețele oamenilor ... copiii plângeau, cineva se ruga, a fost într-adevăr înfricoșător”, a povestit Mari Almaz.

Imagini din timpul aterizării pe aeroportul din Krasnodar

Un al doilea videoclip a arătat avionul aterizând în siguranță pe o pistă a aeroportului din Krasnodar, din sudul Rusiei.

Un purtător de cuvânt al Departamentului teritoriului Krasnodar al Ministerului rus pentru Situații de Urgență a confirmat că nimeni nu a fost rănit și a declarat că este în curs o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Video dramatic cu momentul în care pasagerii unui avion sunt anunțati să se pregătească de impact, în Rusia