Antena Meniu Search
x

O tânără ucraineancă, rămasă fără picioare în urma atacurilor ruşilor, s-a căsătorit. Nunta, în salonul unui spital

O tânără ucraineancă care a supravieţuit în urma unei explozii provocate de armata rusă s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei într-un salon de spital.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.05.2022, 09:24

O tânără ucraineancă, care a rămas fără picioare în urma atacurilor ruşilor, s-a căsătorit
O tânără ucraineancă, care a rămas fără picioare în urma atacurilor ruşilor, s-a căsătorit - Captura Video

Femeia în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut picioarele în urma accidentului  din 27 martie, la Lisichansk, scrie Daily Mail.

Nunta a avut loc în secţia de chirurgie a spitalului din Lvov, iar la eveniment au participat câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. Pentru a-şi încununa visul alături de iubitul Victor, Oksana, asistenta de 23 de ani din Lisichansk a decis să se căsătorească cu acesta cât mai repede. Cei doi au împreună doi copii.

În mod miraculos, tânăra asistentă a supraviețuit, iar după patru operații de stabilizare a rănilor a fost transferată spre orașul Dnipro, iar apoi la Lvov, pentru a primi proteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără ucraineancă, rămasă fără picioare în urma atacurilor ruşilor, s-a căsătorit. Nunta, în salonul unui spital