Antena Meniu Search
x

Oana, românca de 19 ani care s-a sinucis în Italia, a fost înmormântată într-un sicriu alb. Mesajul sfâşietor al preotului

Oana Maria Cioponea, tânăra care s-a sinucis în Italia pentru că şi-a pierdut locul de muncă, a fost înmormântată.

Oana Maria Cioponea, tânăra care s-a sinucis în Italia pentru că şi-a pierdut locul de muncă, a fost înmormântată. Românca de 19 ani a fost condusă pentru ultimul drum într-un sicriu alb, într-o procesiune emoţionantă.

Înmormântarea a avut loc la biserica Santissima Trinita din Balsorano, oraşul în care românca se stabilise, împreună cu familia.

Au fost momente copleşitoare. Rude, prieteni, cunoscuţi au însoţit sicriul alb în care a fost depusă Oana Maria Cioponea. În memoria ei, au adus buchete şi coroane de flori pe care le-au purtat în mâini, într-o lungă procesiune.

Oana Maria Cioponea a fost înmormântată într-un sicriu alb

În fruntea coloanei funerare au fost tatăl, mama şi logodnicul fetei de 19 ani.

"Nu ştim cum să găsim cuvinte care să ne consoleze, nici măcar căutarea adevărului, care e de neatins! Tot ce putem face e să o încredinţăm pe Oana lui Dumnezeu!", a spus preotul italian al bisericii, Don Silvano Casciotti.

Oana Maria Cioponea şi-a pus capăt zilelor, după ce şi-a pierdut locul de muncă. Tânăra a lucrat la un supermarket din Italia, iar angajatorul nu i-a mai prelungit contractul. Românca ar fi suferit o depresie care ar fi împins-o la sinucidere. Trupul său neînsufleţit a fost găsit în baie, de tatăl său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Oana, românca de 19 ani care s-a sinucis în Italia, a fost înmormântată într-un sicriu alb. Mesajul sfâşietor al preotului