Antena Meniu Search
x

Obiecte aparent banale au adus câștiguri de milioane dolari fondatorilor lor

Nu există nicio metodă secretă pentru a deveni milionar! O spun chiar cei mai bogaţii oameni de pe planetă a căror succes se datorează - în mare parte - unor idei, aparent banale.

Vezi și

Nu există nicio metodă secretă pentru a deveni milionar! O spun chiar cei mai bogaţii oameni de pe planetă a căror succes se datorează - în mare parte - unor idei, aparent banale. Mopul care să stoarce singur, ochelarii pentru câini şi spirala colorată sunt doar trei dintre cele mai trăznite invenţii care s-au transformat, peste noapte, în afaceri de milioane. 

O idee banală care s-a transformat - peste noapte - într-o afacere profitabilă. Aşa a devenit Joy Mangano milionară. Originară din New York, dar din părinţi italieni, Mangano a inventat - la începutul anilor '90 - mopul care se stoarce singur.

Iar totul a pornit de la o revoltă personală. Americanca se săturase să se ude pe mâini atunci când făcea curat. A decis - prin urmare - că viaţa gospodinelor ar fi mult mai uşoară dacă ar avea un mop inteligent. 

O altă invenţie care a revoluţionat - de această dată - industria jucăriilor pentru copii este spirala colorată. Celebră în anii '90, spirala curcubeu a fost inventată de inginerul Richard Thomas James. Bărbatul a a devenit miliardar de la o simplă întâmplare.

Era inginer naval în clipa în care, într-o zi, i-a căzut pe podea care arc care a continuat să înainteze. Astăzi, averea pe care a lăsat-o moşternire se ridică la 12 miliarde de dolari.

Lumina puternică şi soarele de afară nu afectează doar vederea oamenilor, ci şi a câinilor. Din acest motiv un american pe nume Roni a inventat în 1997 prima pereche de ochelari pentru patrupede.

Cu un design numai bun pentru câini, ochelarii s-au transformat în scurt timp într-o o afacere extrem de profitabilă. Bărbatul deţine în prezent o companie în valoare de 3 milioane de dolari. 

Sătul de iernile geroase, un bărbat din Statele Unite pe nume Gary Clegg a inventat prima pătură cu mâneci. După care şi-a lansat propria companie. Astăzi milioane de americani îşi comandă păturile în valoare de 35 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Obiecte aparent banale au adus câștiguri de milioane dolari fondatorilor lor