Antena Meniu Search
x

Video Oktoberfest, la ediţia 188. Cererile au explodat, aşa că doar cei cu rezervare din timp pot să intre

Dacă e toamnă, începe sezonul festivalurilor. Iar la Munchen, mii de iubitori de bere petrec la Oktoberfest şi savurează halbele cu băutură produsă de fabricile locale. Faţă de anul trecut, vizitatorii vor plăti mai mult pentru distracţie. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 21:17

Vezi și

Tineri şi bătrâni, femei şi bărbaţi, toţi au năvălit pe porţile distracţiei la ediţia numărul 188 a Oktoberfest. Au avut şi motive să se grăbească. Cererea a fost atât de mare încât doar cei care au făcut rezervare din timp pot să intre. Petrecerea a început abia după ce primarul oraşului a dat semnalul. 

Cererile au explodat, aşa că doar cei cu rezervare din timp pot să intre

Îmbrăcaţi în pantaloni de piele şi în rochiile specifice sărbătorii, localncii şi turiştii au savurat berile care provin de la şase fabrici locale. Autorităţile locale au şi ele motive să jubileze. Şase milioane de vizitatori sunt aşteptaţi anul acesta. 

Dieter Reiter, primar Munchen: Vremea e frumoasă, sunt o mulţime de oameni, primarul a dat cep din două lovituri, nimic nu poate să meargă rău.

Anul acesta, o halbă de bere de un litru costă între 12,60 şi 14.90 euro. Participanţii pot dansa pe muzică tradiţională sau pot merge în parcul de distracţii. Oktoberfest se încheie pe 3 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Oktoberfest, la ediţia 188. Cererile au explodat, aşa că doar cei cu rezervare din timp pot să intre