Antena Meniu Search
x

Olanda impune carantina la nivel naţional. Măsurile restrictive vor fi valabile timp de cinci săptămâni

Noi măsuri restrictive în Olanda, pentru limitarea transmiterii coronavirusului. Premierul olandez a anunţat a doua carantină la nivel naţional. Restricţiile vor fi valabile timp de cinci săptămâni.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.12.2020, 09:31

Măsurile restrictive vor fi valabile timp de cinci săptămâni
Olanda impune carantina la nivel naţional pentru a doua oară - Profimedia Images
  • Olanda va instaura carantina la nivel naţional pentru a doua oară
  • Premierul a anunţat că măsurile vor fi valabile până la jumătatea lunii ianuarie

Noi măsuri restrictive pentru Olanda, începând de marţi. Ţara a impus instaurarea carantinei naţionale pentru a doua oară, anunţ făcut chiar de către premierul Mark Rutte. 

''Trebuie să muşcăm acest măr acru înainte ca lucrurile să devină mai bune. Realitatea este că aceasta nu este o gripă nevinovată aşa cum cred unii oameni. Este un virus care poate afecta puternic pe toată lumea'', a declarat prim-ministrul olandez.

Restricţiile dure se vor întinde pe o durată de cinci săptămâni, potrivit mediafax.ro.

Măsurile impuse

Astfel, magazinele neesenţiale, muzeele şi sălile de sport se vor închide la miezul nopţii până pe data de 19 ianuarie. Toate şcolile şi universităţile vor trece la predarea online.

Guvernul a limitat numărul de vizite la maximum doi oaspeţi cu vârste de peste 13 ani pe zi, dar a relaxat uşor regula pentru intervalul 24-26 decembrie, când se pot accepta trei oaspeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Olanda impune carantina la nivel naţional. Măsurile restrictive vor fi valabile timp de cinci săptămâni